Само в Narod.bg: Манол Велев вече се усмихва след лечение за 1 млн. лв. в Израел, ъндърграундът в паника, че ще разпознае килъра си

0 14 673

Съпругът на депутата от БСП Весела Лечева – Манол Велев, вече се усмихва, съобщи само пред Narod.bg източник от соцпартията, настоял за анонимност. Оказа се, че бизнесменът, който бе прострелян в главата от наемник в центъра на София на 11 юли 2007-а бил подложен на скъпоструващо лечение в елитна клиника в Израел, което дало обнадеждаващи резултати.

Срещу 1 млн. лв. израелските медици изкарали крупния бизнесмен от тоталната неадекватност, в която стоял близо 13 години и той вече се усмихвал, обясни източникът на Narod.bg. Засега е ясно, че Весела Лечева е отвела Манол Велев в Гърция, където притежава луксозен къмпинг на третия ръкав на полуостров Халкидики, близо до град Урануполи. Смята се, че именно тук мултимилионерът е приютен, далече от шумна и мръсотията на София, за да се възстанови колкото е възможно повече.

Президентът Георги Първанов, Манол Велев бившият БСП шеф Михаил Миков и Весела Лечева

Новината вече е плъзнала в ъндърграунда, където някои водещи фигури били силно притеснени, че ако Манол Велев се възстанови още, ще е в състояние да опише стрелеца, който го изпрати във вегетативно състояние през 2007 г., категоричен е източникът на Narod.bg.

Реклама

Весела Лечева, която преди време официално обяви, че си има гадже – бившия шеф на НОИ Сотир Ушев, смятайки, че съпругът и няма да се върне към нормалния живот, сега се е погрижила за простреляния богаташ – за неговото здраве 24/7 се грижат две медицински сестри и лекар, обясни още депутатът пред Narod.bg.

Манол Велев дори вече се хранел по-добре. Съпругът на Весела Лечева обаче трябвало да напредне още с лечението, защото не усещал насита и можел да изяде цяла тенджера храна.

Мултимилионерът беше тежко ранен в главата по време, когато жена му бе с ранг на спортен министър, а той беше съветник на президента Георги Първанов. Двамата живееха в огромна къща в Симеоново, напомни информаторът на Narod.bg.

След атентата лекарите съобщиха, че състоянието му било много тежко, тъй като куршумът влязъл през тила и заседнал в лявото слепоочие.

Преди да бъде поръчан, Манол Велев се занимаваше с много видове бизнес, сред тях и хазарт. Беше прострелян в главата във входа на кооперацията, където е офисът му. Стрелецът така и не беше открит. Наскоро покрай хазартната война между Васил Божков и Цеките репортери попитаха Весела Лечева как би коментирала казаното от Цветомир Найденов, че Васил Божков стоял зад атентата, Весела Лечева отказа да говори, тъй като и до днес темата била много болезнена за нея.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.