Само в Narod.bg: Ирена Соколова забрави за водната криза в Перник, отърси перушина и хукна по светски соарета

0 1 718

Ирена Соколова, която позорно бе свалена от поста Областен управител на Перник в края на миналата година и изритана от партия ГЕРБ, като един от виновниците за водната криза в миньорския град, напомни за себе си, видя Narod.bg

Въпреки че я арестуваха и разкарваха из следствието и прокуратурата с обвинения, че заради безотговорното си отношение като областен управител, докара  родния си град до водна катастрофа и режим на водоподаването 

Соколова не изглежда да страда от угризения.

Реклама

Преди ден тя се появи с целия си блясък и нов тунинг на рождения ден на Евгени Минчев в дома му. Двамата демонстрират близост от години. (Ирена е съседка на Минчев в тузарската резиденция „Анастасия“, където е собственичка на най-големия апартамент от 250 квадратни метра.)

Явно Ирена е отърсила перушина и е оставила лошите дни  в миналото, втурвайки се с нова страст към любимите си занимания – да „краси” бляскави светски събития и да изпълнява ролята на „пълнеж”.

А иначе в Преник проблемите с недостига на вода продължават. Перничани отдавна са престанали да се надяват, че виновните ще бъдат съдени и ще понесат наказанията, които заслужават за нехайството си.

Или ако такова чудо се случи, то ще бъде на „кукуво лято” – доказва го с ведрото си настроение и Ирена Соколова.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.