Само в Narod.bg: Плейбоят Красимир Каракачанов върти три любовници, едната е личната му секретарка във военното министерство

0 4 465

Красимир Каракачанов може и да не притежава тялото и чара на Брад Пит, но е същински плейбой. Вицепремиерът върти цели три любовници зад гърба на съпругата си Росица, издаде само пред Narod.bg негов подчинен от Министерството на отбраната.

„Шефът дойде в кабинета преди три години с две метреси, малко по-късно в любовната му орбита попадна и личната му секретарка, която, признавам, е доста засукана мадама. Оказа се, че на патриота ангелът му е слаб – като види къса пола и пощръклява, нищо, че е на 55”, призна подчинения на плейбоя-политик пред Narod.bg.

За капак неверникът дори си правел срещи в закътани ресторанти с пищната хубави, която води делата му във военното министерство. „Няколко пъти го засичахме на обяд в далечно сепаре на ресторант в центъра на Софи, близо до сградата на отбранителното ведомство на ул. „Дякон Игнатий“ 3”. Като галантен любовник Краси винаги пристига с кървавочервена роза, после се отдават на цуни-гуни”, не крие източникът на Narod.bg.

Любовната интрига се подклажда и от солидно количество финикийски знаци – секс изкушението на Красимир Каракачанов била пробутана в бордовете на няколко държавни дружества, за да успее да се докопа до завидната заплата от над 10 хиляди лева месечно, ядосва се информаторът на Narod.bg.

Реклама

Аферите продължават и до момента, въпреки че в края на януари 2019-а Каракачанов стана дядо – дъщеря му Деница, кръстена на бащата на вицепремиера – дядо Дончо, роди момиченце. Таткото на вицепремиера, напук на 83-те си години, работи срещу 8000 лева при закриляните от Каракачанов братя Бобокови.

Каракачанов и съпругата му Росица

Легендата носи, че Красимир се запознал със съпругата си Росица също още в първите си студентски години по тогавашните стачки. Младият Красимир оглавява организацията на ВМРО в Софийския университет, където учи история. Росица също е завършила история, после и право.

В началото на май 2017-а, само три дни преди да стане вицепремиер и министър на отбраната, лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов сгоди дъщеря си Деница. А три месеца по-късно дни преди да отиде на първото си на този пост посещение в Македония за подписването на историческия договор между София и Скопие, той ожени момичето си.

Зетят на вицепремиера – Никола Делчев, е племенник на Сашка Васева – неговата майка и тази на певицата са първи братовчедки. Младата Сашка става кръстница на момчето, когато го въвеждат във вярата в светата Рилска обител. Тогава той е на 1 годинка, а Васева още не се е прочула като фолкзвезда.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.