Ето го имота на Васил Божков в Дубай! 9 млн евро и супер лукс (Снимки)

0 13 672

Хазартният бос Васил Божков се укрива от българското правосъдие в един от най-скъпите жилищни и хотелски комплекси в Обединените арабски емирства. Проверка на „Галерия” установи, че Божков заснема своите видеа и пише приказките си от „Адрес Булевард”, включващ петия по височина небостъргач в Дубай, огромен търговски център, супер луксозен хотел и свръх скъпи жилища- апартаменти и таунхауси, които могат да си позволят само най-богатите хора на планетата.

Българският Али Баба, както сам се нарече Божков се шири в пентхаус, който е собственост на румънската фамилия Бекали, чрез специално създадена офшорна компания.

Най-вероятно в същата къща живее и неговата дясна ръка и номинален собственик на футболен клуб „Левски” Георги Попов.

Разходка из сайтовете за имоти в Обединените арабски емирства показва защо Божков се е нарекъл Али Баба.  Най-евтините жилища в „Адрес Булевард започват от един милион лева. Средните цени на къщите в комплекса са между 6 и 9 милиона евро. Високите цени се дължат на изключителното място –  идеалния център на Дубай, на около 350 м от плажа и морето и много близо до забележителния Бурж Халифа – най-високия небостъргач в света. 

Реклама

73 етажният „Адрес Булевард” разполага със 196 петзвездни хотелски стаи и 523 различни по големина жилища и къщи. За лукса в хотела говори и цената на нощувката – най-ниската е 512 лв. Комплексът е и сред най-новите. открит е през 2017 година.

В интервю за bTV на 6-ти май и Васил Божков ояви, че живее в апартамент под наем в Дубай. Кадри от видеата, които той по-късно разпространи на своята страница във Фейсбук, разкриват, че именно „Адрес Булевард” е мястото в което той се укрива от правосъдието у нас.

 От него той обвини властите, че се отнасят варварски към културата и в частност към неговата колекция от старинни артефакти.

„Адрес Булевард” не е неизвестен за българската публика. Преди време там заедно прекараха ваканцията си Николета Лозанова и Биляна Дол. Според медиите приятелката на Ники Михайлов дори стартирала бизнес в емирствата – продажба на нова козметична линия. Преди две години Лозанова заведе на същото място и дъщеря си от Валери Божинов Никол.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.