Пладнешки обир! Къде са безплатните тестове на Мутафчийски? Ограбиха ме със 134 лева за ПСР, а имах нужда от спешна операция! (ДОКУМЕНТ)

3 5 667

Лъсна поредната манипулация на ген. Венцислав Мутафчийски! Пробутваният като Спасител на България, а всъщност гласен от ГЕРБ за президент хирург, излъга народа, че има осигурени безплатни тестове за коронавирус за всеки пациент при прием в болница, видя Narod.bg.

Лъжата бе осветлена вече при няколко случая, когато българи са карани да си плащат тестовете. Поредният обаче е особено фрапиращ – пациента, нуждаеща се от спешна операция, е била буквално одрана със 134 лева за ПСР тест за коронавирус, без който не са искали да я приемат за интервенцията, показа проверката на Narod.bg.

Ето разказа от първа ръка на Мариела Тодорова, който събира гнева на хиляди в социалните мрежи. Прецаканата жена дори публикува и касовата бележка, с която й прибрали тлъстата сума:

Реклама

Ето колко струват „безплатните тестове“ на Мутафчийски

Трябваше да ме приемат в МВР болница за спешна коремна операция. Бях зле, с висока температура. По изследването с ехограф на корема видяха, че имам абцес в корема и гной, обаче не ме приеха, пратиха ме да си направя тест за коронавирус, който заплатих аз.

Като излязоха резултатите от теста, които бяха отрицателни, чак вечерта ме приеха за операция. Извадили са много гной от корема ми, описали са го в епикризата. Това законно ли е, питам аз, здравно осигурена съм, а ме карат да плащам теста за коронавирус?, гневна е Мариела Тодорова.

3 Коментара
 1. Чавдар Цветков казва

  Мутавчийски няма нищо общо с безплатните тестове! Стига сте му преписвали всички смъртни грехове. Това са въпроси които се решават от Министерството.

  1. Виктория казва

   Абсолютно е така, ген. Мутафчийски няколко пъти го каза, че при такива случаи има медицински надзор и там се подава сигнала. Отделно точно в прословутото му интервю с Бенатова, отново беше цитиран сигнал точно за МВР болница и той каза същото, което съм написала по-горе.Той няма нищо общо с тези неща, той отговаря само за ВМА.

 2. Зомби казва

  Кога най-сетне, ще мрем яко, Майтапчийски?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.