Полковник от НСО сече: Лекарите се заразяват заради отрепките във властта, милиарди потънаха във фалшиви облекла и маски

2 3 959

Полк. Николай Марков публикува поредния си унищожителен коментар относно далаверите на управляващите.

Бившият служител на НСО е категоричен, че имаме много заразени лекари заради корумпираните отрепки във властта, които са откраднали милиарди с пробутването на фалшиви защитни облекла и маски.

Полк. Николай Марков е роден през 1970 г. Завършва военното училище във Велико Търново, а след това – и право. Започва работа в Националната служба за охрана през 1993 г. Напуска системата през 2007 г. след скандал с тогавашния президент Георги Първанов.

Ето пълния текст на коментара:

Винаги говоря с факти! Някои не са за публично показване, но без доказателства не казвам и една дума. Имам навици.

В продължение на темата за трилионите жадувани евро, обещани в телефонен разговор лично от Сталинка на „сталинчето европеец ББ“, ви предлагам да погледнем по-смело истината в очите. Нашата балканска истина рядко има красиво лице и плаши обитателите на територията, но докато не започнем да я разпознаваме и приемаме, никога няма да дръзнем да я променим. А искаме.

Реклама

На снимката ви показвам вида и бройките на предпазни средства, които се дават от държавата на лекарите от първа линия за борба с коронавируса. Те изчерпват цялата необходимост от защита и оправдават похарчването на милиарди държавни и европари.

Надявам се, че забелязвате липсата на етикет върху „дезинфектанта“ и маркер върху маската, които са задължителен атрибут към вещество и средства, предназначени за ползване в елитно медицинско заведение.

Да, лично отидох във въпросното здравно заведение с най-висока степен на спешност у нас, за да се убедя и в много други неща. Лично получих и от самите лекари един комплект тяхна „професионална защита от коронавирус“, който им предоставя мафиотската ни власт. И ако все още се питате защо лекарите и сестрите заразени с коронавирус са повече от хоспитализираните пациенти, спрете да си задавате глупави въпроси. Причината е видима – едно се говори, друго се върши! Като за всичко друго.

За мизерията, боклуците и начина на упражняване на медицинска дейност, които видях с очите си ще напиша отделен пост, защото съм съкрушен.

Тази много евтина маска и незнайна фалшива течност, показват истинското лице на политическата ни и експертна престъпност легитимирани и поддържани от европейските лидери или там както се наричат сами. За мен и повечето лоялни граждани на ЕС са обикновени лицемери, негодници и изначално корумпирани отрепки…

Също като нашите.

2 Коментара
 1. Валери казва

  Тази публикация изначално е фалшива, също като показания дезинфенктант!
  Първо: Ако за г-н полковника Сталин е име нарицателно, то за милиони хора той е бил и си остава Авторитет №1 в света. Явно г-н полковника е с ограничени знания и понятия по дадената историческа личност. Ако не съществуваше Сталин в годините на хитлеристкия фашизъм сега и хвалената европа щеше да лъска бутушите на СС- ци и Гестаповци.
  Второ: „Винаги говоря с факти!“- това е скопирано от горе изложената публикация. Въпрос: Къде са фактите, къде са сметките на откраднатите пари и т.н. Голословни обвинения могат да се обърнат против публикуващия тези изказвания.
  Трето:“И ако все още се питате защо лекарите и сестрите заразени с коронавирус са повече от хоспитализираните пациенти,…“- също извадка от публикацията. Нормален човек, дори да не е лекар или компетентен по този въпрос ще каже, че това са откровенно казано- измишльотини. Това не е реално количеството мед. персонал да надвишава количеството заболели хора.
  Това е моето мнение и то не обезателно може да съвпада с мнението на останалите!

  1. dominantij казва

   Трябва да си пълен ОЛИГОФРЕН, за да твърдиш, че в днешно време името Сталин е авторитет №1!
   -„…то за милиони хора той е бил и си остава Авторитет №1 в света.“
   И понеже същия този Валери не е с ограничени знания, явно е отсъствал от лекцията, която доказва, че на съвестта на този световен престъпник тежи персонално смъртта и унищожените съдби на милиони хора! И понеже той „говори винаги с факти“ е добре да си „скопира“ тази лекция, за да не си умре простичък! А за задоволяване на любопитството му може и да се позаинтересува от управляващите за “ Къде са фактите, къде са сметките на откраднатите пари“! Те със сигурност ще му дадът искрено и подобно разяснение за всички кражби и далавери!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.