Полковник от НСО: Професионалният лъжец и измамник ББ ни одра със 100 млн. от руския газ

0 15 488

Един от доказаните професионалисти от Националната служба за охрана (НСО) полковник Николай Марков, загубил работата си със специалното съдействие на президента Георги Първанов заради извадените кирливи ризи на службата, подчинена на държавния глава, пусна убийствен коментар за нова кражба на Бойко Борисов и сие.

Според експерта 100 милиона лева са откраднати от управляващите покрай гръмкото раздуване на намалената цена на руския газ.

Ето какво написа полк. Николай Марков:

Знаете ли колко са 100 милиона?!

Това е сумата, която държавата България и мафиотската й власт сложиха в джобовете си следствие от намаляване на газта от руска страна с почти 50%. Сами виждате по всички слугински телевизии и лицата на охранените им като свине-майки „енергийни експерти“, които работят в пълна бандитска симбиоза с така наречената Комисия за енергийно и водно регулиране – полов орган на корумпираната държавна власт.

Реклама

След първоначалното тържествено оповестяване на професионалния лъжец и измамник ББ, че цените на газта ще намалеят с цели 50%, следствия на голямата европейска политика, последва тишина. И суматоха. След това започна замазването с блажна боя от гнусните им експерти по всичкология, до нивото на пълна информационна завеса. Стана тъмно.

Всички граждани и фирми бяха оскубани до голо от социалистическата фирма монополист и мощна партийна касичка Овергаз с цени, не по ниски от всякога и видимо до месец август дрането на кожи ще продължи като дране на живи животни. Безскрупулно и арогантно! След август по друга схема. Така била решила комисията им – народен палач.

А въпросната измислена комисия е оакана градска тоалетна от партийно обвързани и напълно зависими пръдльовци, титуловани като незаменими експерти. Калинки и мекерета. Сган. Безмозъчни твари.

Одраха едни 100 милиона като „надвзети“ и продължават да „надвземат“ до гроб. Не можело по друг начин и не можели да връщат в пари!!! Нещастни плазмодии и мафиотски подлоги. Кръв повръщат пари не връщат – така работи Системата им. По друг начин щяло да стане „обезщетението“, но някой друг път и не с обявеното лично от премиера намаление на газта. Безмозъчните ще помислят и ще съобщят. Дотогава дране. На живо!

Схващате ли? Взимат ти 100 милиона от джоба, ползват ги почти две години с 0% лихва, а на всеки от вас надчисляват лихви на мига, при това за всичко възможно и с нива каквито световната банкова система не познава. Защото те били стабилни европейски управници и зад тях стояла цяла Европа! Европейци.

Ще повръщат кръв и тези! Тъй както цели 7 милиона невинни техни жертви повръщат днес…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.