Журналист за Борисов и хунтата му: Публична тайна е, че премиерът вика бизнесмени и им дава футболни отбори!

0 3 284

Според Иван Бакалов генерал Мутафчийски също е показал и другото си лице – брутално и отблъскващо

Нашият премиер е изнервен, има нужда от психологическа помощ. Борисов овладя всички медии – с морков и тояга, а сега се дразни от тези журналисти, които са извън контрола му, както и от социалните медии,” това заяви журналистът Иван Бакалов в последния брой на предаването „Тук и сега със Светла Петрова“.

Той попита риторично замислят ли се неговите фенове в каква държава живеят, какъв пример дава на децата ни този премиер и обобщи, че ставаме все по-просташка държава.

”Васил  Божков извади доказателства за нещо, което бе публична тайна – че неговите хазартни игри издържаха Нова ТВ. Стана ясна и друга публична тайна – че неговият бизнес бе подкрепян от властта. Той получава „пълен съпорт“ от Комисията по хазарта! От всичко публикувано досега от Васил Божков става пределно ясно, че премиер и министър оказват натиск върху двама бизнесмени – единият да финансира телевизията на другия, която телевизия обслужва властта. Това е чл.143 от НК – тежко престъпление, лишаване от свобода от пет до петнадесет години. Това е престъпление, което е пред очите на цялото общество,” добави той.

Реклама

Публична тайна е, че Бойко Борисов раздава футболните отбори. Той вика бизнесмени и им раздава отбори,” категоричен е Бакалов.

Той коментира също, че здравната система на България е пробита. Всички болници са търговски фирми с директори-милионери и медицински сестри с триста лева заплата. Цялата здравна система е порочна и трагична и трябва да се смени.

Публичният образ на ген. Мутафчийски бе развенчан от интервюто с Миролюба Бенатова, там се видя другото лице на генерала – брутално и отблъскващо”, смята още Иван Бакалов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.