Аферите на Мис Бикини! Вижте как испанските служби ще докажат, че Бойко Борисов е бащата на детето на Борислава Йовчева

3 11 137

В опит да отклони от себе си разследването на испанската прокуратура за пране на пари в началото на 2020 г. Бойко Борисов предприема абсурден ход – омъжва майката на детето си мис Бикини 2006 – Борислава Йовчева за 38 години по-възрастния бизнесмен Йордан Христов.

Хронологията:

Реклама


– 2019 г. – Властите в Барселона започва разследване за пране на пари, свързано с български граждани.
– В първите дни на 2020 г. Борисов научава, че испанската прокуратура започва да души около прословутата вече къща в Барселона. Испанците разследват предполагаемо пране на пари през офшорни фирми. Един от техните собственици е близкият до ГЕРБ и Борисов 68 годишен бизнесмен Йордан Христов.
– За да опита да замаже очите да испанските власти (и оправдае паричните трансфери) Борисов принуждава Борислава Йовчева (29 г.) да се омъжи спешно за Йордан Христов (68 г.).
– На 17 февруари 2020 г. младата Борислава сключва граждански брак с Йордан Христов.
– На 21 февруари 2020 г. новината за разследването на испанската прокуратура гръмва в каталунските и част от българските медии.
Надеждата на Борисов е версията за младоженците да заблуди испанските прокурори и оправдае паричните трансфери за милиони евро.


На този етап Борисов не отрича, че познава Борислава, но отрича да има къща за милиони евро в Барселона, купена през офшорни фирми от близки до него и ГЕРБ бизнесмени.


Последната стъпка, преди връзката на Борисов да бъде доказана е ДНК експертиза, която категорично да покаже, че той е баща на детето на мис Бикини – Борислава Йовчева.

3 Коментара
 1. ЕЛЕНА казва

  КАКВИ СА ТЕЗИ НАШИ МЕДИИ В КОИТО СА ПОМЕСТЕНИ САМО КЛЮКИ , ПРОСТОТИИ И КОЙ НАСТЪПИ БОЛИСОВ ЧЕ ОПЛЮВАНЕТО Е ТОТАЛНО НО ДАЙТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ДА ПОВЯРВАМЕ И НИИ ТАЗИ КЛЮКА С КЪЩАТА Я ДЪВЧЕТЕ ОТ 5 ГОДИНИ И КАТО НЯМА НЕЩО НОВО ПАК Е НА ПРЕДЕН ПЛАН И КОЯ ЕВРОПЕЙСКА ПРОКУРАТУРА ЩЩЩЕ ПРЕСЛЕДВА КЛЮКА ОТ ДРУГА СТРАНА НЯМА ТАКИВА И АЗ НЕ ХАРЕСВАМ МНОГО НЕЩА А НАЙ МНОГО ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ КОЙТО СЕ ОПРОСТАЧВА САМ И ЩОМ СИ ОТВОРИ УСТАТА БЪЛВА ПРОСТОТИИ И ТАКА ГРИПЕНЧО ДАДЕ ЗАЯВКА ЗА ВЛАС НО ЩЕ СТАНЕ КОГАТО ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА !

 2. Koko казва

  Отговор на Елена

  Не пиши само с главни букви приема се за викане. Викай си на козите на село. На мен пък точно твоят сексимвол тулупът премиер не ми харесва нещастна гербава подлого.

 3. Манекенка казва

  Борислава-Бубето я познавам още от 2006г.Беше скъпо платена к…а.Живееше под наем в зона Б5 с още две момичета,хвалеше се навсякъде как била спала с тогавашният кмет на София Бойко,как и бил подарил за което само златна химикалка и че от него нищо не ставало.Детето което е родила 100% не знае и от кого е.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.