Народът побесня: Самотна майка с две деца не можа да вземе 375 лв. „помощ” от Бойко, Кирил Домусчиев лапна 280 бона за „Лудогорец”

3 5 296

Тоталната неадекватност на управлението на Бойко Борисов лъсна в един случай, който потресе България.

Ударната пиар кампания, която си направи кабинетът с великите антикризисни мерки, се оказа въздух под налягане – пари за справяне с корона драмата наистина бяха дадени, но не на обикновените хора, а на олигарсите от обкръжението на премиера. Има ли учудени?

Ето какво разказа Ваня Николова, сценарист в един от най-успешните български сериали „Под прикритие”. Случката е показателна за мафиотския стил на управление, който ще доведе до края на ГЕРБ и неговата хунта, по думите на Васил Божков.

Реклама

Публикуваме поста без никаква редакторска намеса:

Самотна майка с две деца се опитва да вземе 375 лв. помощи от държавата, защото гледа децата си вкъщи по време на карантината. Тя обаче не отговаря на условията.

За разлика от нея за два месеца „Лудогорец“ взе 280 хиляди лева, понеже отговаря. Пожелавам на днешните „спасители“ на държавата някой ден да имат редкия шанс да са управлявани от децата на тази майка!

3 Коментара
  1. Магаре казва

    „Лаком гъз кръв сере“!Точна и мъдра поговорка!Бандита олигофрен,миризлив лешояд,гнусен крадец, внук и син на гнусни нискочели комуняги, ДомУза отново,за кой ли път все залъка от устата на гладните,за да напълни своята ненаситна паст!Този безсрамен бандит,с когато имах нещастието да се запозная е една от големите опасности за България и трябва да се вкара в затвора колкото се може по-бързо!

  2. IC XC казва

    На Шиши Тиквата даде 75 млн. лв. чрез ББР.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.