И този иска „Левски”?! Тити Папазов е танцьор в стриптийз формация (Скандални снимки)

0 2 363

Човекът, който в момента тръпне от възбуда да получа акциите на „Левски”-  Тити Папазов, е бивш член на „Максимус”, припомнят паметливи читатели на „Галерия”.

Треньорът на баскетболния клуб Левски Лукойл се включва в състава на пионерите на еротичния танц преди 12 години. Резкият скок от спорта към предизвикателния нощен живот Тити прави заради участието си в предаването на БНТ „Животът на другите”. Идеята е да се срещнат два свята, които нямат общо един с друг. В рамките на снимачния процес  треньорът по  баскетбол трябва да репетира танци – нещо абсолютно непосилно за Тити, известен с това, че е лишен от каквото и да е било чувство за ритъм. Освен това е скаран и с баланса, а музикалният му талант е закърнял тотално, ако изобщо някога е имало наченки на такъв.

Разбира се точно заради това треньорът  участва в един от епизодите на  поредицата, за да види как живеят момчетата, които имат какви ли не еротични умения, включително и владеене до съвършенство на предизвикателното разголване пред стотици разгорещени дами.

И Тити приема телевизионния  ангажимент абсолютно сериозно и полага много усилия, за да се впише в „Максимус”.

Реклама

Тогава момчетата на хореографа Айвън, основал формацията, са на върха на славата. Всяка седмица на участие в клубове, не спират да пътуват, а девойките са луди по тях и техните изваяни тела. Въпреки че не се афишират като стриптийзьори, ценители на нощния живот твърдят, че „Максимус” са изпълнявали и такива ангажименти.

 Айвън също приема участие в телевизионното предаване и полага сериозни, дори неимоверни усилия да научи Тити Папазов да танцува.

Баскетболният треньор изцяло се потапя в ролята си и за да е пълно превъплъщението се подлага на изключително болезнена епилация на цялото тяло.

В една от сцените той е по рокля, подходяща за травестит, който танцува испанско фламенко,- в друга едва се намъква в мрежест червен потник и садо-мазо кожен екип. Кулминацията на епизода е участие в голям нощен клуб, а звездата на сцената е Тити Папазов, на когото Айвън великодушно отстъпва лидерското място.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.