Призив на Narod.bg: САЩ, Русия и Англия – хората ви „яко мрат” от вируса, подаряваме ви Бойко, дайте му една джипка и ще ви оправи, има и бонус – ген. Мутафчийски

0 2 325

Narod.bg е солидарен с новия призив, който набира сили в социалните мрежи след поредното безумно изказване на премиера Бойко Борисов – че Доналд Тръмп, Владимир Путин и Борис Джонсън са некадърни и затова в САЩ, Русия и Великобритания „яко мрат” от коронавирус.

Изцепката, която може да заформи безпрецедентен дипломатически скандал, роди адекватен отговор от българския народ, който вече се обединява под призива да подарим Бойко Борисов на трите водещи световни сили, за да ги „оправи” и тях, както „оправи” нас.

В своята щедрост българите готвят и „бонус” към подарения премиер – лишеният от лекарска етика ген. Венцислав Мутафчийски, който роди обидата, разбунтувала народа – „очаквам яко да мрат”, която изтърси в интервюто си пред Миролюба Бенатова, видя Narod.bg.

Реклама

Призивът да се отървем от Бойко като го „подарим” на САЩ, Русия и Англия, съдържа и конкретика – че е достатъчно само държавите да дадат „една джипка” на премиера, когото у нас наричаме иронично Спасителя, за да започне да обикаля села и паланки и да бие тъпана колко щастливо се живее под неговата власт и какъв късмет се извадили като нация именно той да ни е министър-председател.

Както Борисов сам заяви в събота, „имате редкия шанс и късмет да ви управлявам аз, ако беше Румен Радев, щеше да има много трупове”, визирайки мерките на властта към заразата от коронавирус.

Народът силно се надява Тръмп, Путин и Джонсън да откликнат на офертата и да вземат Бойко, че да може най-сетне България да намери нормален държавник, който да започне да вади държавата от блатото, в което я вкара „хунтата” на Бойко Борисов, както бизнесменът Васил Божков нарече властимащите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.