Само в Narod.bg: Ето я връзката между Горанов и Божков – секретарката, която знае най-съкровените тайни и на двамата

0 8 033

Финансовият министър Владислав Горанов и мултимилионерът в изгнание Васил Божков са пряко свързани от години, научи само Narod.bg.

Колкото и да отрича, финансист №1 лъсна в комуникация с бизнесмена посредством есемеси, от които научихме, че двамата са имали специална договорка за Националната лотария, която смърди на корупция.

Освен епистоларна връзка обаче Владислав Горанов е пряко свързан с Васил Божков през…красавица, която знае тайните и на двамата!

Васил Божков и Владислав Горанов са пряко свързани през Йоана Чолакова

Източник на Narod.bg в Министерството на финансите, който отдавна наблюдава кариерата на Горанов, разкри, че Йоана Чолакова, която попадна в ареста покрай драмата с Божков като негова дългогодишна лична секретарка и която в последната година е била административен директор на ПФК „Левски”, преди това, през 2000-2001 г., е работила за Владислав Горанов в Министерството на земеделието.

Според прокуратурата Чолакова е участник в престъпната група с лидер Васил Божков, като е контактувала с всички участници в бандата, а е организирала и контактите с други хора, които в момента не са обвинени, но се твърди, че са съпричастни към престъпни дейности като иманярство, сводничество и търговия с културни ценности. Те били посочени с имена и прякори от основния свидетел Цветомир Найденов – Цеката.

Реклама

Преди да се влее в „Нове холдинг” обаче Йоана е била лична секретарка на Владислав Горанов по времето, когато е шеф на дирекция „Стопанско управление” в Министерството на земеделието и храните (МЗХ) през 2001 г.

Историята бе потвърдена пред Narod.bg от бившия спец от земеделското министерство Александър Атанасов, който е бил пряк свидетел на целия процес.

Издънка с не регламентирана командировка до САЩ за сметка на министерството обаче му коства поста и Влади Горанов се прехвърля във Министерството на финансите.

Личната му секретарка пък Йоана Чолакова зарязва държавната служба заедно с него и започва работа като секретарка на Васил Божков в „Нове холдинг”, потвърди Александър Атанасов.

Така се оказва, че настоящите врагове Горанов и Божков имат солидна връзка помежду си в лицето на сексапилната брюнетка.

Очаквайте продължение по темата, за да научите защо настоящият Владислав Горанов е бил принуден да напусне Министерството на земеделието и храните и да се прехвърли във финансовото ведомство и как една командировка до Маями, САЩ, за малко да ни спести неговото министерстване.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.