Баща, платил 110 лв. за преглед на детето си: Бойко, нещастник, отивай си с цялото правителство (ДОКУМЕНТ)

0 9 240

Гневен баща даде воля на своята неприязън към управляващите по повод безчинството, което бил принуден да изтърпи. Мехмед Али трябвало да плати колосалните 110 лева за медицински преглед на едногодишната си дъщеря, понеже по време на извънредното положение не е успял да вземе направление за процедурата от личния лекар, видя Narod.bg.

Нецензурният език, който бащата използва към властта, е доказателство за огорчението, което изпитва родителят след пладнешкия грабеж. За доказателство бащата показа и касовия бон за платената сума.

Ето какво написа Мехмед Али (с редакторска корекция):

Реклама

Бойкоооооооо, боклук нещастен! Толкова ли трябваше аз днес да платя в Трета Градска, за да ми прегледат дъщеричката на 1 годинка? Майкати да е*а и на теб, и на цялото ти правителство! Преди няколко месеца с направление, а днес вече то не важи?, пише разяреният баща.

Проверката на Narod.bg показа, че проблемът идва от недомислицата, че издадено вече направление, което е за срок от един месец, в кризата покрай вируса не е било удължено предвид невъзможността за негово използване в блокираните болници.

Причината е, че заради въведеното извънредно положение здравната система не функционираше нормално и дейността на всички участници – от лични лекари, през специалисти до болници бе силно редуцирана.

А заради намалените посещения на личните лекари те издават и по-малко направления за преглед при специалист и за изследвания в лабораториите.

Регулирането на проблема е работа на здравния министър Кирил Ананиев, който обаче по заповед на премиера Бойко Борисов беше доста ангажиран покрай пиар проявите в Националния оперативен щаб и, очевидно, не е намерил време за решаване на истинските проблеми на пациентите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.