Васил Божков с остра контраатака: Борисов от 10 г. прехвърля тайно „Левски” (ВИЖТЕ ДЖИРОСАНИТЕ АКЦИИ)

0 3 389

Бизнесменът показа как са използвани „бушони” като Христо Йовов-Бижутера, например

Ако се погледнат джирата на акциите, ще стане ясно, че г-н Борисов от 10 години прехвърля собствеността на „Левски“ тайно и задкулисно.

Сега му дадохме шанс да го направи явно и прозрачно.

Това написа хазартният бoс Васил Божков във фейсбук профила си в поредната си остра контраатака отпреди минути, след като премиерът по-рано днес обяви, че не желае да бъде замесван по никакъв начин в тази тема. Ето и снимки от документите, които прилага:

Малко по-рано бизнесменът припомни и част от изказването си пред Антон Хекимян, в което заяви:

„Общото между мутрите днес и преди години е Борисов”.

Проверката ни показа, че един от „бушоните” по веригата с прехвърлянето на тима е бил Христо Йовов – Бижутера. В началото на миналата година легендата на Левски е бил собственик на клуба за около месец.

Реклама

Христо Йовов е само част от веригата на джиросваните акции

Акциите попаднали в ръцете на Бижутера след като са били собственост на друг милионер – Спас Русев. После пък отиват у Васил Божков, след което официално прехвърлени на Георги Попов, който по документи се води шеф на Левски. Попов в момента е в Дубай заедно с най-богатия българин.

Накрая журналистът Сашо Диков бе натоварен със задачата да предаде книжата от Васил Божков и Георги Попов на премиера Бойко Борисов.

Нашата проверка показа, че Христо Йовов е участвал в управата на следните фирми:

„Ици 10” ЕООД, „Фар Лайт Билд” ЕООД, „Сакара-Истра” АД (в несъстоятелност), фонд „100 години Левски” и „Народно читалище „Градище”

Отвсякъде обаче е излязъл заради назначаването му в управителния съвет на „Българския спортен тотализатор”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.