Тарикат с жълт Макларън е взел милиони заради разтопения бул. Дондуков” (Вижте кой е)

1 14 535

Бизнесменът от Перник Добри Владимиров е собственик на фирмата „ДЛВ”, синът му Слави Траспорта 

Фирмата „ДЛВ”, заради която отново ще се ремонтират улици в столичния район „Подуяне”, започва възхода си от Перник, където е регистрирана в началото на промените от собственика си Добри Владимиров. В началото на седмицата се оказа, че на няколко места в столицата, включително и по булевард „Дондуков“ в участъка между моста „Чавдар“ и ул. „Кракра“, има разтопен битума, който иначе е положен миналата есента в пукнатините на асфалта. Кметицата Йорданка Фандъкова вече обяви, че фирма „ДЛВ” ще отнесе глоби.

Реклама

Добри ВладимировВ миньорския град, откъдето идва „ДЛВ”, си припомнят, че навремето компанията се занимава основно с превози, като при това стопанисва огромния гараж на някогашния комбинат „Стомана”. Добри Владимиров и семейството му минават за едни от най-богатите в града. Със строителен бизнес се занимават и синът и дъщерята на бизнесмена.
Синът Станислав Любомиров, наричан Слави Транспорта, заради бизнеса на баща си, обаче е известен най-вече с три неща – че

има жълт „Макларън”

че е пръв приятел на адаша си Слави Трифонов и че преди години негова приятелка се оказва певицата Емануела.  
Гафът с разтопения битум в София обаче не е първата издънка на фирмата, която сега отнася проклятията на стотици шофьори с повредени гуми. Преди време в самия Перник изпищяват от некачествен ремонт на улици в града. Те са асфалтирани от „ДЛВ“, но настилката

издържа само година и половина

и се пропуква. Разярените хора тогава коментират, че благодарение на такива „ремонти” от фирмата могат да се возят в макларъни.
Преди това пък срещу компанията се надигат хората от две села в района – Студена и Кралев дол. В Кралев дол роптаят заради трошачно-пресевната инсталация, която бизнесменът Владимиров инсталира в двора на някогашната си бащина къща и от тази работна площадка се вдига прах и невъобразим шум. В Студена пък причината за гнева е, че камионите на Владимиров, натоварени с инертни материали от кариерата край селото запрашват въздуха, а от вибрациите се напукват къщите.


Иначе пернишкият бизнесмен живее отдавна не живее в миньорския град, а в луксозния и екологичен квартал на богатите „Делта Хил”. Там казват, че бил съсед на Слави Трифонов. По комшийска линия двамата стават първи приятели и дори ходят заедно на почивки.

1 Коментар
  1. […] Тарикат с жълт Макларън е взел милиони заради разтопен… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.