ПАДЕНИЕ: Мутафчийски стигна дъното с обида към Бенатова: Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?

0 30 240

Ген. Венцислав Мутафчийски стигна дъното с новата си изцепка – този път директна обида към Миролюба Бенатова. Само преди ден шефът на Националния оперативен щаб в интервю пред журналистката заплаши целия български народ, противно на всякаква лекарска етика, с репликата: „Очаквам да измрат много хора, яко да измрат”.

Миролюба Бенатова караше такси, след като бе натирена от Нова телевизия на Кирил Домусчиев

Оказа се, че още в началото на разговора генералът, повярвал на приказките на премиера Бойко Борисов, че ще бъде следващият президент на България, нагло се обърнал към Бенатова с репликата: „Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?” (в журналистиката, б.ред.)

Скандалът гръмна от пост на Миролюба, видя Narod.bg. Скараният с всякакъв намек за джентълменско поведение генерал намеква, че Бенатова започна да кара такси, след като бе принудена да напусне Нова телевизия от новия собственик Кирил Домусчиев.

Реклама

Ето какво точно казва журналистката:

Не съм позволявала на никого да ме обижда толкова концентрирано, да опитва да подменя смисъла на думите ми умишлено, да ми се кара и да нарича това, което казвам глупост. Но не отвърнах. Сега се опитват да подменят историята, приписвайки ми всичко, което направи той. Защо, бих се питала по друго време и на друго място. Сега знам отговора. И знам защо той от вратата ме посрещна с думите:“Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?“

Още по темата:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.