ГНУСНО и СКАНДАЛНО! Мутафчийски пред Бенатова : Очаквам яко да измрат! (ВИДЕО)

2 7 784

Нечувана, гнусна и скандална реплика излезе от устата на началника на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса генерал Венцислав Мутафчийски, която направо закова в ступор българите, видя Narod.bg.

„Очаквам да измрат много хора! Яко да измрат! Ей ще видиш!“, изпусна нервите си генералът.

С тези гневни реплики приключва интервюто на председателя на Националния оперативен щаб Венцислав Мутафчийски пред журналистката Миролюба Бенатова.

Очевидно от кадрите е, че генералът си изпуска нервите заради неудобните въпроси и прекратява неочаквано разговора.

Интервюто е взето вчера и беше излъчено тази вечер в „AЛTERNATIVATA“ по TV1 – предаването, създадено от Милен Цветков и Генка Шикерова.

Вие насъсквате и говорите небивалици по медиите. Абсолютно небивалици. До такава степен, че направо… Медиите, вие включително и с вашите сега упорити въпроси, които говорим за пробойни в системата. Системата, която реши всичките проблеми, които се явиха на базата на други неща!“ – заявява ядосано, иначе спокойният, генерал Мутафчийски.

Реклама

Ето и скандалното видео:

В края на разговора Мутафчийски обвинява Бенатова в това, че говори глупости и обезценява толкова положен труда.

Думите на началника на Щаба направо взривиха Фейсбук. Хората не можаха да овладеят почудата и гнева си и избухнаха в яростни коментари:

Много от потребителите на социалната мрежа направо го заклеймиха да го застигне същата участ, за която си позволи да говори пред Бенатова.

2 Коментара
  1. Марина сотирова казва

    Тази реплика е в отговор на това, че два месеца той работи денонощно, а хората престанаха да спазват мерките. Той го казва от яд. След като е първият доброволец в Сарафово, значи е лекар по душа. Той е в ужас какво ще стане, ако настъпи голяма пандемия при нашата здравна система. На някой от вас случвало ли се да ти умре пациент и да трябва да съобщиш на близките. За него е истински ужас да трябва при пандемия да избираш кого да спасиш и дори да няма чувал да го сложиш. Отстрани е много лесно. Той се чува непрекъснато с колеги и знае целия ужас.

    1. wihiki казва

      Марино, мари, ти на мястото на умрялата циганка ли си назначена да го хвалиш този генерал с изпросено звание? Питам за една комшийка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.