Брат македонец издаде: Случи се чудо, братя и сестри, излекувах се сам от вируса! Не се бойте!

0 2 214

Македонецът Стоян Терзиев публикува сензационно видео, в което разказва как се е самоизлекувал от коронавируса в домашни условия, информира Narod.bg. По думите му, заразата е тежка, но не е страшна и може да бъде преборена с билки и зарзавати.

Той разказва как се е заразил и как ден по ден е протекла болестта:

Първият ден имах силно главоболие, вторият почнах да кашлям, главата продължи да ме боли, болката се усилваше, докато на третия ден вече и гърдите ме стягаха и пареха, вдигнах и температура. Четвъртият ден беше най-страшно – главата  ме болеше, и суха кашлица имах, и гърдите ме стягаха, температура имах и всичко ме болеше“, обяснява самоизлекувалият се Стоян.

На петия ден той решил да действа в народна медицина сам. Ето и чудодейният лек:

Реклама

В тенджера налял 1 литър вода. В нея сложил: 4 глави лук, 1 глава кромид, нарязана на четири половини, 1 лимон на парчета и чай от джинджифил. Всичко това оставил да заври на котлона. Когато отварата била готова, си сложил кърпа на главата и се надвесил над тенджерата, като вдишвал парата от сместа със запушен нос и отворена уста.   

Случи се чудо, братя и сестри! Когато го направих гърлото вече ме отпусна, носът ми се отпуши, докато преди това кашлях и не можех да дишам. Много по-добре ми стана. На следващият ден станах и направих същото. Два пъти стоях над парата, изпих и около 200гр от тази отваря. На другата сутрин загрях отварата отново, направих си инхалация два пъти, изпих  и една чаша и хвърлих остатъка. Вечерта направих същата смес и я оставих да заври. Две инхалации направих отново. На следващия ден вече станах и се чувствах по-добре, но пак изпих един чай с джинджифил и лимон. На осмия ден изпих и малко уиски, изжабурках се с него“, разказва македонецът.

В края на разказа си той призовава хората да не се страхуват от заразата, да изпробват неговия лек и да го разпространяват.

Преболедувалият подчерта, че никога не е носил нито маска, нито ръкавици.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.