Адвокат Марковски: Милен Цветков е убит умишлено!

0 1 168

„Действията на Кристиан Николов са били умишлени. Той не е искал конкретно да убие Милен Цветков, защото едва ли го е познавал, но действията му са умишлени. Той е извършил няколко нарушения – шофирал е с многократно по-висока скорост, не спира на червен светофар, заплашва живота на още много хора и кара след употребата на наркотици. Не е взимал за пръв път наркотици и е знаел какъв е ефектът от тях“.

Реклама

Съдът с изненадващо решение за гаджето на убиеца на Милен Цветков Това заяви пред БНТ адвокат Марин Марковски по повод убийството на Милен Цветков на Великден.

Според него наказанията за пили и дрогирани шофьори трябва да се увеличат. „В момента могат да ви накажат от 1 до 5 г. затвор и глоба от 500 до 1500 лв. Майката на Кристиан, убил Милен Цветков, извади 100 бона за… Това са прекалено малко пари. Сумата трябва да е тройно по-висока. Тогава жената на шофьора ще му се кара у дома, тъй като не носи пари, защото е карал пил. Трябва да се увеличи и срокът на отнемане на книжката, но не и срокът да е безкраен, както се появиха идеи от някои депутати“, коментира Марковски.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.