Синът на Лъчезар Иванов от ГЕРБ има тумор в мозъка (Опит да се спаси от правосъдието или истинска диагноза?)

0 2 861

Синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов – Георги,който бе в колата, с която неговият  приятел Кристиан Николов уби Милен Цветков, има тумор на епифизата в мозък, научи Narod.bg. Мнозина потребители в социалните мрежи обаче коментират, че тази диагноза може да е измислена. Те допускат, че с връзките си бащата на младия мъж се опитва да го спаси от лапите на закона.

Ужасната диагноза става ясна от мотивите на неговия адвокат, чрез които се настоява да бъде променена мярката за неотклонение на 24-годишния мъж.

В жалбата пред съда, адвокатът на мъжа е посочил, че Георги Иванов страда от сериозни здравословни проблеми, включително тумор на епифизата в мозъка, и панически атаки, като вследствие на преживения стрес от катастрофата, бил в почти неадекватно състояние. Според съда жалбата на адвоката обаче е пресрочена и ще бъде оставена без разглеждане, като процесуално недопустима.

Реклама

Така мярката за неотклонение на Георги Иванов – парична гаранция в размер на 10 000 лева остава в сила.

Същевременно Софийският районен съд отмени гаранцията на Симона Цветкова – приятелката на Кристиан, причинил катастрофата, при която загина Милен Цветков.

На 21 април тя и още един спътник в автомобила – Георги Иванов, бяха обвинени от Софийската районна прокуратурата, че не са съдействали на разследването на инцидента. Впоследствие и двамата дадоха показания. Те потвърдили, че Кристиан е бил зад волана на джипа, ударил колата на журналиста.

Симона и Георги бяха пуснати от ареста срещу парична гаранция от по 10 000 лева, която обжалваха, пише lupa.bg 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.