ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ: Зам.-министър зад измамите в тол системата, ЛиЛана държи изобличаващо видео с Николай Нанков

1 24 546

Корупционните скандали във властта не спират – поредният отново се върти около зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков.

Герберът от Априлци е основният заподозрян за безобразията, които се случват в тол системата, издаде пред Narod.bg прокурор, ангажиран със случая „ЛиЛана“.

Бойко е видимо недоволен от изцепките на Николай Нанков

Именно от ареста на певицата Лиляна Деянова тръгна разплитането на миризливия корупционен чорап, забъркал името на Николай Нанков и шефа на Агенция „Пътна инфраструктура” Георги Терзийски.

Преди ден ЛиЛана проговори от следствения арест, а информацията, която даде, може да взриви държавата.

Кражбата на века не е преувеличено да се нарече случващото се с чаканата от години тол система, която така и не проработи.

„Атаката срещу мен, моя съдружник Мартин Димитров и моя брат Александър Деянов е в следствие на нашата дързост да се изправим срещу корупцията в тол системата и в Пътната агенция“. Това се чува от изповедта на ЛиЛаан, направен в следствения арест от адвоката й Николай Хаджигенов.

Певицата обясни, че разполагат и с видеозапис, направен в АПИ, който разкривал как на компанията й не трябвало да бъдат давани нужните документи и се разбирало „кой е човекът, който всъщност злоупотребява с приходите от тол системата”.

Реклама

Георги Терзийски вя плакати на ГЕРБ и стана шеф на АПИ

Надали някой се съмнява, че този човек е небезизвестният зам.-министър Николай Нанков, който реално управлява АПИ чрез протежето си Георги Терзийски (на снимката гордо позиращ с плаката като активист, преди да бъде изненадващо назначен за шеф на агенцията).

Докато е още заместник на Лиляна Павлова, Николай Нанков щедро обещал приходите от тол системата на Васил Божков чрез общите им дружества с любовницата му ЛиЛана.

Корупционната сметка обаче се объркала, защото Нанков явно дал такива щедри обещания и към друг  бизнес кръг, което е повод за конфликта с Лиляна Деянова. Изнервена от спънатия бизнес, певица прави въпросния запис в кабинета на Георги Терзийски и разкрива кирливите ризи на Николай Нанков.

Бойко Борисов пошляпва придворния си зам.министър като непослушен ученик…

За гербера от Априлци се говори, че е на мушката на премиера Бойко Борисов, след като заби още един пирон в ковчега на управляващата партия с репликата, че не се интересува откъде българите ще намерят пари, за да се изхранват след края на извънредното положение.

Още по темата:

1 Коментар
  1. Надежда казва

    Немога да разбера какво се изисква от мен се включа

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.