Съседите на миската твърдят: Жени Калканджиева се дрогира пред детето си!

0 6 304

На Гергьовден Жени Калканджиева се счепка  жестоко с две от съседите си в кооперацията в кв. Бояна.  Разправиите между Жени, Маги Захариева и 52-годишната й майка Ралица започнали още на 5 май около 10 часа, а лютата свада продължила късно през нощта и прераснала в грандиозен скандал. На адреса пристигнала патрулка от Шесто РПУ, която повикала Жени. След като отправили предупреждение на трите дами, униформените си тръгнали, но по-късно отново били повикани – този път от съседките на Калканджиева.

Миската се опитала да удари един от полицаите, а заради арогантното поведение била задържана.

По нейно настояване, въпреки молбите на останалите съседи в патрулката се качил и 10- годишният й син Георги.

Среднощният скандална с Жени е продължение на екшъна, който преди две седмици заформи мъжът й Тачо.

 Синеоката красавица отдавна подозирала че съседите и правят всичко възможно да се изнесе от жилището. Напрежението ескалира, когато намерила пред вратата си накъсани парченца хартия и заподозряла съседките си, че й правят магия. Жени ги събрала и ги хвърлила пред вратата им.

„Около 19 часа Евгения слезе на нашия етаж. Изсипа нещо пред вратата – някакви хартийки, които са нарязани и впоследствие започна да блъска и да обижда”, разказва съседка на Калканджиева.

„Като излязохме, тя тръгна да удря мама. Почна да ни обижда. Почна да говори за баща ми, който почина преди 8 години”, посочва момичето от нападнатото от Калканджиева семейство.

„Извикахме полиция. Затворихме се долу в колата, да сме далече от нея. Викнахме линейка, защото на мама ѝ стана лошо”, добавя момичето.

То разказва, че често, късно през нощта от апартамента на Калканджиева се чуват скандали и силна музика. „Чува се в целия квартал”.

Реклама

„Постоянно влизат хора в сградата, които не са ни познати. Скандалите са всеки ден. Горе хвърлят разни неща. Будят ни през нощта. Тя крещи по стълбите: „помощ, помощ!”

Комшиите на жени и Тачо обясниха, че са подали сигнали в агенцията за закрила на детето, тъй като според тях Жорко живее в рискова среда. Малчуганът става очевидец на междусъседските разпри, гарнирани с много псувни и цинични думи. Според очевидци на грозните сцени Агенцията трябвало да се самосезира след последния скандал с Калканджиева.  

„Жени почти всеки ден е неадекватна. Очевидно е, че освен алкохол ползва и наркотици. Непрекъснато в дома й идват съмнителни хора, може и да са дилъри. До късно се слушам музика. Дрогират се пред детето си, което е много добро момче. То живее в опасна среда“, коментира пред уикенд съседка на Жени, която обаче не пожела да се представи. Казва, че в кооперацията се страхуват от нея, тъй като редовно ги плашела с боса на СИК Маргина, който й бил приятел от „100 години”.

 Както се вижда от записа публикуван в десетки интернет сайтове и гледан вече от над 350 хиляди души, Жени е извън контрол. Поведението й прилича на човек под влияние на наркотици. Не е ясно дали полицаите са й направили тест по време на задържането.

 Нейната версия за екшъна обаче е съвсем различна.

„Смятам, че едни хора искат да ме използват за пари. Изгоних мъжа ми. От две седмици го няма”, казва Калканджиева. „И се използват моите неща, за да ми вземат пари тези хора. Опитват се да го съдят за опит за убийство. А той въобще не се опитвал да убие абсолютно никой”.

Тя заявява, че скандалът е започнал след размяна на псувни между съседа и нейния мъж, който слязъл на улицата по чорапи. После Тачо ударил опонента си по носа.

Пострадалият обаче твърди, че са му нанесени множество удари по лицето и тялото.

„Ние не сме зли хора. Тачо се изнесе, какво искат повече. Това нормално ли е. Пред вашата входна врата, където живее детето ви, някой да накълца… имайте в предвид, че това не е накълцано за три секунди”, коментира Калканджиева повода за скандала, заради който бе арестувана.

„Уикенд” се опита да се свърже с Жени Калканджиева, но телефонът й беше изключен. Тя престоя 24 часа в ареста. Бе обвинена в дребно хулиганство. Делото насрочено в Районния съд в София за 25 юни е отложено, за да бъдат разпитани още свидетели  присъствали на бурната нощ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.