СКАНДАЛ в Narod.bg: Човек на Каракачанов вдига ръка за нацистки поздрав, гаври се с офицери навръх Празника на армията 6 май (СНИМКИ)

1 7 378

Шефът на „Социална политика” Иво Антонов беснее срещу запасняк със „злобар с отпаднала необходимост” и „люспа”

Пореден мерзки скандал в Министерството на отбраната – навръх 6 май, Празника на Българската армия, човек на военния министър Красимир Каракачанов обижда о.з. офицер с репликите злобар с отпаднала необходимост” и „люспа”, видя Narod.bg.

Гаврата се случва по време на задочен спор във фейсбук за това как са се представили с маршировката бъдещите офицери на вчерашния парад.

Унизителната за пагона издънка не идва от случаен човек – авторът на обидите е Иво Антонов, директор на Дирекция „Социална политика“ към Министерство на отбраната, пост, свързан със сериозни отговорности и разпределящ голяма част от бюджета на военното ведомство.

Директорът е винаги близо до министъра

Точно вчера, 6 май, на празника на непобедената и до днес Българска армия, се появи и скандална снимка на Антонов, на която той вдига ръка за нацистки поздрав.

В много страни по света подобен жест ще коства на автора му не само директно уволнение, по присъда. Например от 1947 г. в Австрия е в сила закон, който забранява всякакви вдъхновени от нацизма изказвания или действия и е един от най-строгите по този въпрос в Европа.

Затова и никому неизвестен футболен запалянко през 2017-а отнесе 18 месеца затвор заради вдигнатата като фюрера ръка по време на футболен мач.

Реклама

…даже получава награди от „воеводата“

У нас обаче висшият чиновник от военното министерство, родом от Дъбово, има навика редовно да използва забранения жест, както става ясно от негови снимки, с които разполага Narod.bg.

Скандалните факти около човека на Красимир Каракачанов не свършват дотук – оказа се, че Иво Антонов оглавява социалната дирекция в министерството с абсолютно неадекватно за поста висше образование – спецът от Дъбово е бакалавър по начална педагогика, т.е., учител от първи до четвърти клас.

Антонов обича да се кичи с медали, въпреки че притежава най-ниския армейски чин – редник

Според офицерите от резерва обаче той не е виновен. За поведението му трябва да отговарят ония, които съсипаха държавата, защото Иво Антонов е техен продукт.

Някои от военните пък смятат, че поведението на директора на „Социална политика” е провокирано от прекаляване с алкохол навръх 6 май.

Още по темата:

1 Коментар
  1. Жоро казва

    Евала на службният Министър Стоянов, че най-после изгони този боклук от МО!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.