Бойко като талибан: Паркира джипа в градинката на Спецчастите в с. Црънча (СНИМКИ)

0 4 436

Бойко Борисов за пореден път доказа, че законът за едни е разграден двор за други. Премиерът паркира гигантската си тойота като талибан – директно в градинката на полигона на Специалните части в с. Црънча, където днес бе на обиколка по повод празника на Българската армия 6 май.

Вандалството, което се вижда от стоп-кадрите, показва и друго – гостите масово следват примера на министър-председателя и също са изтипосали автомобилите си в затревената площ.

Ясно се вижда къде е джипът на премиера…

Иначе посещението на Бойко Борисов на полигона на Специалните сили в пазарджишкото с. Црънча се оказа благотворно за военнослужещите в местното поделение.

Министър-председателя се трогнал от условията в казармата и заради това реши да отпусне 3 млн. лв. за изграждането на чисто ново съоръжение. Това стана ясно в началото на редовното заседание на Министерския съвет.

Реклама

„Не знам по-лоши условия някъде да има. Като видяхме какво е състоянието на сградите, какъвто и ремонт да им се направи, все ще е лош. Те не подлежат на ремонт. За това целево отпускаме 3 млн. лв. от бюджета, за да се построи незабавно нова казарма, която да е в унисон с това, което заслужават нашите войници“, заяви Борисов.

Командирът на 68-а бригада, която се помещава в поделението в Црънча, бригаден генерал Явор Матеев заяви, че се надява премиерът да открие новите сгради следващата година.

Борисов каза още, че ще бъдат отпуснати 300 000 лв. за строителството на храм „Св. Прокопий Варненски“ във Варна.

Още по темата:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.