Narod.bg позна: Ето го тайния документ, заради който лекарите надуват броя на заразените и жертвите на вируса

19 183 464

Алармата, която Narod.bg бие вече няколко седмици – че се масово се пишат болни и починали за жертва на коронавируса, най-сетне намери своето документално потвърждение!

Този документ, досега старателно прикриван, представлява писмо от НЗОК към РЗОК и до всички болници и лични лекари.

От заповедта става ясно, че дори пациентите да са с отрицателен резултат при тестване за вируса, лечението им да върви по новата специално създадена за целта клинична пътека (КП).

Тази клинична пътека обаче е в пъти по-скъпа от КП при обикновените вируси. Т.е. самите лекари имат интерес да записват всеки за поразен от Covid-19, защото ще получат повече пари.

До момента, както първи писахме, има десетки свидетелства, че пациенти и покойници са вкарвани в графата „коронавирус”, дори е предлагано пари на близки и роднини на пациентите, за да може да се надуе бройката на заболелите и жертвите.

Реклама

Освен това Министерството на здравеопазването спусна друга окуражаваща далаверата заповед, според която колкото повече заразени има в дадена болница, толкова повече хора от медицинския персонал ще получат прехваления бонус на правителството от 1000 лева.

Още по темата:

19 Коментара
 1. ЮЛИЯ РУСЕВА ВЕЗИРЕВА казва

  УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОГРАБИХА НАРОДА!!!!!!СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЯХ!!!!

 2. Милена казва

  Глупости! Тази статия отразява невярно тълкуване на това указание. Погрешно нарича автора на статията указанията “заповед”. Прочетете я и ще разберете. Просто се дават указания с какъв код да се записва този нов вирус, тъй като е непознат и се дава нов код. Толкова ли е сложно да се разбере. Никого не защитавам. Нямам медицинско образование. Просто чета. Четете, хора и не заблуждавайте хората.

  1. Глупав народ казва

   Глупаци много. Не им обръщайте внимание.
   Таен документ. Тайно щели да ги водят с този код. И като няма потвърден лабораторен резултат, как ще го пишеш с този код. Да. И роднините. Те чакат да им се облекчи скръбта, като им се обади някой и помоли да пишат грешната диагноза и да им дадат пари. Само не написахте колко пари от пътеката ще бъдат отделени за роднините. Вие имате ли представа кога се изплащат тези пари на болничните заведения? Ама разбира се.

 3. Чете, преди да пише! казва

  Толкова е „таен“ този документ, че са му сложили изходящ номер … 🙂

 4. Маждракова казва

  На тези лекари , които рискуват здравето и живота си,своя и на семействата си,им завидяха за смешните заплати и бонус от 1000лева!На тези доктори паметник трябва да им направят!Неблагодарен и завистлив народ!
  Заради това отношение и мизерно заплащане българските медици напускат страната.

 5. Кольо Търнокопа казва

  Дрън, дрън – и аз се чудя как „таен“ документ има изходящ номер. Някой сяда на рИкия със салата и започва да фантазира…

 6. Mari казва

  В статията пише : „От заповедта става ясно, че дори пациентите да са с отрицателен резултат при тестване за вируса лечението им да върви по новата специално създадена за целта клинична пътека“ . Само,че това не е вярно. Никъде в снимката на този документ не се казва такова нещо. Там се казва: „Потвърдени случаи. Потвърден случай е човек с лабораторна потвърдена инфекция с вируса Covid- 19, независимо от клиничните признаци и симптоми.“ Оставям на страна, че вируса е Sars-Cov-2 , а Covid- 19 е инфекцията кояято предизвиква. При всяко ново заболяване се създава нова клинична пътека. Къде да бъдат отнесени тези болни- към болните от други заболявания… Не мога да повярвам колко сайтове се нароиха като този за фалшива информация.

  1. Биби казва

   Поредният фейк. Това са указания за кодиране-тъй като нямаше подобна болест,съотв. кодиране за нея и пътека,болните са били лекувани в началото по пътеката за грип и остри заразни заболявания. Сега,като има въведен код,се дават указания за отчитането и пътеката. Скандал може да има само в кухите глави на разни идиоти.

 7. Емил Димитров казва

  Целия свят лъже Ганьо, че има смъртоносна пандемия. Лъжат го, че има и 3 милиона заразени с Covid-19,лъжат го, че 200 хил. са починали. Ганьо знае всичко, затова Ганьо не вярва. Ако искаш бъди, като Ганьо!!!

 8. Внимавайте с фалшивите новини! казва

  Нещо не се връзва в тази статия. Къде в документа пише конкретно, че „дори пациентите да са с отрицателен резултат при тестване за вируса, лечението им да върви по новата специално създадена за целта клинична пътека“? Друго нещо. В статията пише следното „Алармата, която Narod.bg бие вече няколко седмици“. Обаче изходящ номер на документа е от 27.04. Документът е само на 1 седмица. Статията е от 04.05. И къде са тези няколко седмици? Статията за „десетки свидетелства“, която цитират, това е статия „СКАНДАЛ в Narod.bg: Предлагат пари, за да запишат покойници за жертва на вируса! Кой печели от раздуването на жертвите?“, и тя е от 16.04. И как е възможно тогава, че точно този документ е таен документ, „заради който лекарите надуват броя на заразените и жертвите на вируса“?? Не мога да го проумея. Ако някой може да ми го обясни, ще се радвам))

 9. Фани казва

  Трябва да си много ограничен интелектуално, за да на правиш такова заключение от този откъс от документ!!

 10. Jul казва

  Има известна китайска публикация в PubMed, в която е изчислено, че ако тествате хора без симптоми, до 80% от положителните резултати може да се окажат фалшиво положителни. В общи линии резюмето казва, че при асимптоматични популации вероятността положителният тест за коронавирус да бъде истински положителен е само около 20%. 80% ще бъдат фалшиво положителни. Играта с тестовете е голяма.

  1. Митака казва

   Откривателя на PCR test Кели Мълин, който получи 1994г. Нобелова награда за това си откритие казва, че този тест не може да се използва за вирусни и инфекциозни заболявания. ТОЧКА!

 11. Митака казва

  Цялата ситуация е толкова изкуствена, че чак е стряскаща. Някой решил да направи изкуствена пандемия. След което в Северна Италия и Китай руските химически войски (тези дето закараха помощите в Италия) откриха малки дози от Зарин и бактерия която не е трябвало да е там! И помните ли как пръскаха с някакъв газ по улиците-обезгазяване се казва процедурата! Тука за наша радост никой не пръскал с газ Зарин от самолети или дронове, но пък го организираха много финно като знаем колко прост народ е българския. С фалшиво обявяване на мъртви и „заразени“-естетсвено се раздават и пари. А помните ли Март месец мъртвите прелетни птици падащи от небето-случайно и те умират от Зарин-Бойно отровно вещество! А помните ли учебната история с газ Зарин от Токийското метро преди няколко години? Забравили сте? Да ви припомня-умряха няколко човека-това е било обучение за сегашната ситуация! А всички тези действия на Правителство, НОЩ, Ментарджийски и доктори са за наказателни дела. Прокуратура (ама ние имаме само Каскетура) и съд. Това е гавра с народа и бизнеса!

 12. mara kesh казва

  10000 Euro се плащат от ЕС на болен.

  Дано този факт изясни картинката.

  Затова не се допускат др. пациенти.

 13. Insight Events казва

  инсентив тур България https://mice.insight-events.bg

 14. Калинка Малинка казва

  Става дума за това, че благодарение на код U07.2 при ЛИПСА или при ОТРИЦАТЕЛЕН тест имат право да те запишат като ковид-пациент, а при код U07.1 могат да те запишат с ковид независимо от това, че Ct на PCR надхвърля допъстимите стойности, а пък в „бързите тестове“ истината е само в първата дума…

  код U07.1 COVID-19, идентифициран вирус – Този код се използва, когато COVID-19 е потвърден чрез лабораторно изследване, независимо от тежестта на клиничните признаци или симптоми

  код U07.2 COVID-19, неидентифициран вирус – Този код се използва, когато COVID-19 е диагностициран клинично или епидемиологично, но лабораторните изследвания са неубедителни или не са налични

  А иначе КП 39 и 48 са за бронхопневмония и бронхиолит при възрасни и деца, съответно, а КП 104 е за остри и с усложнения вирусни и бактериални заболявания.

 15. майната казва

  Смело и смахнато подменят обикновения грип с ковид. Това е жива фалшификация. Не бъркайте тук лекарите, те са на трудов договор, повечето поне ! Когато има монопол /всички лекари без изключения са членове на ЛЕКАРСКИ СЪЮЗ/, тогава решенията се взимат не по съвест, а отгоре !!! Целия ковид процес се движи политико – икономически. Инфлация има ли ? Голяма е и на кого ще помогне ? На бизнеса, разбира се с нашите пари !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.