Само в Narod.bg: НФСБ настройва народа срещу Румен Радев, вижте опорките за атаката (ДОКУМЕНТ)

1 5 497

Неколцина недоволни разпънаха палатков лагер пред президентството за протест срещу държавния лава на България Румен Радев.

Narod.bg обаче научи, че протестиращите не са случайни граждани, събрали се спонтанно, а са пратени от НФСБ да настройват народа срещу ген. Радев. Протестиращите го обвиняват в неадекватност в условията на извънредно положение.

Наш репортер успя да се сдобие с опорките, по които трябва да върви атаката срещу Румен Радев.

Някои от тях са откровено неадекватни, като например, че през 2017-а братът на певицата ЛиЛана – Скиръл, бил получил 390 000 лева, за да обучава бийтбоксъри по времето на служебния кабинет, назначен от Радев? Сякаш президентът може да повлияе на някого в Агенцията за обществени поръчки, от години управлявана от хора на ГЕРБ!

Това са инструкциите за планирания гняв срещу Румен Радев

„Ако ще става президент на българите, да го прави от сега, а не да си остане президент на БСП и да си ръси друго президентство“, коментира въпреки всичко протестиращ.

Реклама

Бунтарите на Валери Симеонов се заканиха да останат в платките пред „Дондуков“ 2 докато не получат отговори на въпросите си.

Полиция вече проверява документите на хората, като не е сигурно, че ще им бъде разрешено да останат да къмпингуват.

„Господин Радев действа като президент само на една партия. На една стара партия – БСП. Чувстваме, че вече не е нашият президент.  За две години той промени обстановката и вече не е български президент, а е подвластник. Сякаш е под крилото на Корнелия Нинова.

Постоянно имаме едно изключително мъмрене от негова страна за извънредното положение. Да, всички сме зле, но това започва да ни писва. Той насажда негативизъм между всички хора. Всички заедно трябва да излезем от тази криза, а не тепърва да правим нови избори. Не може човек, обвързан с червените, постоянно коментира колко е зле положението.

Румен Радев е сред най-одобряваните политици, което очевидно дразни патриотите

Ами оправете го! Дайте някакъв положителен пример, а не само „Те това не правят.. Не дават пари на хората!“.  Не сме доволни от решенията на Радев, от екипа му, от постоянното му мрънкане. Ако ще става президент на българите, да го прави от сега, а не – да си остане президент на БСП и да си търси друго президентство“, заяви един от емисарите на партията на Валери Симеоново.

Въпросът е защото „недоволните” се активираха точно сега и каква е целта на атаката срещу държавния глава?

1 Коментар
  1. Sea Beach казва

    Колко трябва да са заблудени за протестрат не пред министерски съвет, а пред президентството. Платено е им е с пари от бюджета, т.е. с наши пари.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.