Слави зове: Всички молове, хотели, ресторанти и магазини да бъдат отворени веднага!

1 3 820

Щабът е неефективен, извънредното положение – също, смята политикът-шоумен

Слави Трифонов призова всички молове, хотели, ресторанти и магазини да бъдат отворени веднага и да се сложи край на извънредното положение, видя Narod.bg.

По обяд днес политикът-шоумен пусна разбиващ пост на стената си във фейсбук, който се радва на голям популярност.

Ето какво написа Слави без редакторска намеса:

Реклама

Смятам, че извънредното положение е неефективно. Щабът е неефективен. За радост българският народ е здрав. Застрашени са основно възрастните хора. Министър-председателят прави хаотични действия, няма план и води държавата към хаос и разруха.

И ако не се вземат веднага сериозни, различни мерки, ще последва икономически колапс, който ще бъде много пъти по-страшен от коронавируса. Затова извънредното положение трябва да прекъсне веднага.

Този безмислен щаб да престане да съществува. Държавата да отдели пари, за да може под карантина да бъдат поставени възрастните хора. Те да получат достатъчно финансова помощ, за да могат да преодолеят рисковия период. Държавата може да си позволи да направи всичко необходимо, като грижи, храна, асистенти, за да запазим живота на нашите бащи и майки, дядовци и баби. А всички млади трябва да излязат да работят, да се разхождат свободно по парковете и въобще – да живеят. Всички молове, хотели, ресторанти, магазини да бъдат отворени веднага.

Сутринта слушах министъра на туризма Ангелкова. Тя говори 1 час и не каза нищо. Тоест тя наистина не каза абсолютно нищо. Тя няма никаква идея и никакъв план какво ще се случи с туристическия бизнес това лято. Тя е абсолютно неспособна да взима правилните решения, особено в такава кризисна ситуация. След като всяка държава е оставена да се оправя сама, дори в ЕС, трябва веднага да се отворят хотелите в България и да се направи всичко възможно и адекватно те да бъдат правилния избор за българските туристи. И въобще – трябва да се направи всичко възможно бързо и безапелационно да започнем да се справяме с тази криза. Извънредната ситуация изисква извънредни мерки.

Слави Трифонов

1 Коментар
  1. Алексей Измирлиев казва

    Навремето всички цигулари, които не ставаха за нищо ги правеха виолисти! Ето го и резултатите!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.