Внуците на Божков напуснаха детската градина на майката на убиеца на Кристиан (Ще ги последват ли и други милионери?)

0 6 683

Детската градина на скандалната Десислава Пешева – Николова, майката на Кристиан, който уби Милен Цветков и щеше да види сметката на поне още няколко души, ако автомобилът на журналиста не беше поел удара.

Въпросната радетелка на доброто и луксозно възпитание, която явно не се е справила с проблемите на сина си трудно преглътнала разочарованието си от абдикацията на Божкови, пише „Галерия”. Навсякъде тя се фукала от присъствието им в елитния списък и тръбяла колко са възхитени от обучението в „Тути” Божкови.

Те били визитната картичка на този й бизнес, в който Николова инвестирала почти милион.

Известните майки и татковци с радост плащали по 1000 лв. Ива Софиянска първа предложила на мъжа си да премести в друго заведение малчуганите. Тв водещата се страхувала, че отрочетата й не са чак толкова на сигурна локацията, тъй като пред „Тути” на улица „Червена стена”, имало само един бодигард, който едва ли би се справил с по-критична ситуация. Самата Ива най-често взимала малките към 17 часа в компанията на поне двама охранители. Снахата на  милиардера никак не искала да привлича погледите на минувачите. Оосбено след ареста на свекъра й.

Освен всичко друго Ива не била доволна от нивото на обучението в „Тути”,

Реклама

и въпреки, че е обявена за английска детска градина, а учителките професионалистки, дъщерята на Стефан Софиянски си представяла че отрочетата й ще овладеят много по-бързо езика на Шекспир и затова решила да вземе нещата в свои ръце. Но все пак основната идея на Ива била да редуцира максимално информацията за местоположението на малчуганите, сякаш предчувствайки какво ще сполети фамилията след бягството на дядо им.

Внукът на великия Николай Гяуров също е сред хлапетата, които са посещавали червеното училище преди пандемията

Сумата от 1000 лв. е по джоба и на Васил Василев-Зуека, чийто син Стефан също е ученик тук.

Сега всички се питат какво ще стане в детската градина покрай разследванията и делата срещу Десислава Николова и сина й Кристиян. Градината е една от последните, които затварят в София, но може да се окаже и една от последните, които ще отворя. Майката на Кристиян засега плаща заплати на учителките, защото страхува, че няма да намери квалифициран персонал. Ако следователите открият нарушения в бизнеса й, вероятно ще запорират личните й сметки.

Съдружниците едва ли ще откажат от градината – истинската златна кокошка в баровския Лозенец, която обслужва и Драгалевци и Бояна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.