В деня на смъртта на Милен Цветков клип показа Бойко да слуша зурни и маанета на ромски оркестър (ВИДЕО)

2 10 703

Видео, качено в социалните мрежи в деня на убийството на журналиста Милен Цветков – 19 април, Великден, показа премиера Бойко Борисов да слуша зурни и маанета на ромски оркестър.

От публикацията е ясно, че клипът е качен именно в неделя, на най-светлия християнски празник, но остава мистерия кога е заснет.

Николай Нанков наблюдава забавата отстрани

На кадрите виждаме премиера, пременен с любимата си жълта фланелка, да се прегръща със своите фенове под погледите на охранителите от НСО и зам. регионалния министър Николай Ненков, който редовно придружава Борисов при обиколките на строежа на магистрала „Хемус”.

Реклама

Видно е, че клипът е заснет от очевидец на раздумката с кючеци, а не от личната пиарка на премиера – Севда Арнаудова, в чийто задължения влиза и филмирането на изявите Борисови.

Narod.bg обаче не се наема с твърдението, че министър-председателят попива радостта на електората точно на Великден, защото остана неясно кога е заснет клипът, въпреки че е качен на 19 април.

Видеото вижте тук:

specialno za boyko ot sali……

Публикувахте от Ersan Sinan в Неделя, 19 април 2020 г.
2 Коментара
  1. Нина казва

    Ако е знаел ББ, че на Великден М.Цветков ще загине, може би е щял да го предупреди….Много сте гадни ! Гледай какво слънце е ! А Милен загина вечерта !

  2. Иванков казва

    Както се казва, като напишат, че сестра ти е курва, иди доказвай, че нямаш сестра.
    Когато се търси под вола теле, все ще се изрови нещо, детайлите никой не гледа. 90 % от хората само заглавието ще прочетата и от там нататъка се тръгва едно поредица от коментари..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.