СКАНДАЛ за ОСТАВКА: Бойко два дни подред на лов с охрана от НСО в парка на Вальо Златев! После купони до зори, докато народът стои заключен!

9 99 425

Супер скандал, достоен за оставка на целия кабинет на Бойко Борисов!

Докато българите стоят заключени по домовете, със забрана да разходят децата си в парка, докато полицията преследва народа с глоби по 300 лева за ходене до магазина без маска, докато кризата, предизвикана от крутите мерки, повиши цените на всички стоки и близо 90 000 българи останаха без работа какво прави премиерът-слънце? Ходи на лов с охрана от НСО, при това два дни подред – петък, 24 април и събота, 25 април!

За негов срам Бойко, в компанията на зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков, два дни подред са стреляли по дивеч в ловното стопанство на олигарха Валентин Златев „Паламара”, а след ловните излети са спретвали диви купони с алкохол и мезета като жертвоприношение за блокираната по карантина България.

Ако и тази грандиозна издънка на министър-председателя не е достойна за оставка, явно заслужаваме съдбата си.

Новината че Бойко, докато ни облъчва от телевизора как не трябва да шаваме, защото ще „викам труповозките”, се забавлява с убийства на животни, съобщи на стената си Лъчезар Димов, който научил за супер скандала от свой приятел с контакти във властта.

Фрапиращо е още, че мераците да убива дивеч в стопанството на своя авер от Правец Валентин Златев, са осъществени под зоркото око на бодигардове от Националната служба за охрана, която е на подчинение на президента Румен Радев.

Дари ще се намери журналист на сутрешните брифинги, който да попита премиера как така на народа му е забранено да се движи свободно под угрозата от коронавирус, а на него и настоящата му дружка от кабинета Николай Нанков (който присъства на всички пиар разходки с джипа, докато премиерът-слънце наглежда как върви сторежът на магистрала „Хемус”, б.ред.) им е позволено да обикалят горите с пушки в ръце, докато ги охраняват държавните гардове? Надали.

Реклама

Ето какво пише Лъчезар Димов:

Бях се зарекъл да не влизам във ФБ, ама то не се издържа – звънна ми един приятел от България да пита как е карантината в Чехия, щото в милата БГ територия на хората им е забранено да ходят в паркове и градинки, докато бамбашията Boyko Borissov си ходи със служебния ескорт на лов в ловния парк „Паламара“ на Вальо Златев, а му домакинства Бейзи, дето го изхвърлиха от ДПС, че си е легнал с ГЕРБ…

Агент „Гоце“ и той така ходеше да бракониерства, а уж бил по работа в чужбина.

Дали „независимият президент“ Румен Радев знае или се интересува, къде са били колите на уж подопеченото му НСО в петък (24.04.2020) до към 2 часа сутринта и после в събота (25.04.2020) от 6:00 до 9:30 сутринта? На обход на строежа на „Хемус” или в ловното стопанство на Валенцето Златев? И дали не са ловували на чист въздух, разбира се с маски и шлемове, спазвайки социална дистанция?

Свински черва сте, все по-нагли и по-нагли…

Според информацията, домакин на лова по време на чума бил Бейзат Яхя, доскоро кадровикът на ДПС в Делиормана, известен и с близките си отношения с ГЕРБ, когото в управляващата партия наричат ласкаво „Бейзи“.

Яхя е председател е на УС на Североизточно държавно предприятие и зам.-шеф на едно от най- грижливо подпомаганите ловни стопанства – „Паламара“, собственост на бившия шеф на „Лукойл” Валентин Златев. Именно тук Борисов и Нанков се забавляват, докато България е хваната в клещите на извънредното положение.

ДПС обаче излезе с достойнство от скандала, като преди ден изрита позорно Бейзат Яхя от партията.

Сега е време и България да покаже доблест, като натири самозабравилия се пожарникар, по нещастно стечение на обстоятелствата три пъти премиер на страна от Европейския съюз.

9 Коментара
 1. Дракула казва

  Имате ли някакви доказателства за твърдението си, Щот ми звучи като – една жена каза?

  1. кака казва казва

   Не само това, но и няма никакви нарушения от това, които да са достойни за разискване, камо ли за по-крути мерки. Нито е нарушена конституцията, нито някоя точка на извънредното положение. Ако си направим добре сметката,че по всяко време сме на адреса си и сами се плашим с изрази, че ни подчиняват, някои факти се нуждаят от подминаване и неглижиране. Всеки капан си чака жертвата. Нека не насилваме късмета си. Надявам се разбирате, че нашето собствено спасение се крие в това: седи вътре и се грей – гледай вънка и се смей!

 2. Любител казва

  Извинявайте, какво е това – Narod.bg сайт за новини, за клюки или откровено просто се съчиняват разни истории ?
  Много е заблъждаващо когато такива сайтове започват да се цитират наляво и надясно за това как приятел на друг приятел чул да се говори за… и т.н.
  За първи път чувам това име – Бейзат Яхя, но пък според интернет той е изключен от ДПС през Декември/2019. Или както тука сте написали преди ден (зависи от деня :), ако мога да смята се е случило преди около 6 месеца.

  1. Бойка Костова казва

   дали е вярно ловуването на Борисов -не мога да кажа. Но че точно в събота пътуваше по магистрала ,с охрана,с неизменния фотограф,слущайки „Белла ,чао и кючек по радиото. Колко ли струват тези показни пътувания на Борисов на хазната -бонзин на 5или 6 мощни коли,многочислена охрана,фотографи и посрещачи 2 А ползата–– 0 . Инспектира !!! И водопровода за пПерник инспектира многократно,открива тържествено ….а дефакто последваха 4 или 5 аварии още с откриването и де факто -изобщо е нефелен.

 3. Васко казва

  Докато глобяват говедата , че се разхождат в парка без маски , Говедарят ловува и пирува.Така е в Говедария !!!

 4. Emil Agelov казва

  И тук има случки които са Гинес …. В едно село до града / Монтана / полицаите са глобили един овчер, с 300лв, че пасе овцете без маска, + 50 лв. , че нямал лична карта в него !!! А КОМЕНТИРАЍТЕ ТОВА ДЕ …. Па кажете , че не живеем в Абсурдистан. BG …

  1. Нина казва

   Полицията чак по къра ли взе да ходи ???

   1. Светлана казва

    Ходи навсякъде. В мътна вода риба се лови(т.е.парички, парички падат)

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.