СУПЕР СКАНДАЛ в Narod.bg: Ангелкова 6 години лъже за диплома от Харвард, новата „Калинка” е на власт с двуседмичен курс, ОСТАВКА!

11 86 469

Грандиозен скандал, който в нормалния свят води до светкавична оставка – откакто е на власт от 2014 г., министърът на туризма Николина Ангелкова лъже, че има диплома от престижния US университет „Харвард” в Бостън, видя Narod.bg!

Оказа се, че милионерката е изкарала двуседмичен курс в Harvard Business School по програма за ръководни кадри „Развитие на лидерски умения“, за който дори няма сертификат!

Това не пречи на бизнесдамата от Крумовград да изтипоса още в първото изречение от своята визитка, качена на сайта на министерството, че е възпитаник на Харвард.

Ето каква е истината за поредната „Калинка” в правителството на Бойко Борисов, окято два пъти оглавява Министерството на туризма:

„Ангелкова твърди, че има образование в Харвард – ми няма, проверих”, пише експертът Магдалена Маринова като коментар за непосилно скъпия сайт за реклама на нашия туризъм  bulgariatravel.org.

„Сертификатът от двуседмичния курс в Харвард не го коментирам, аз бих потънал в земята от срам от такова нещо в графа „Образование”, уточнява Виктор Димчев. На което Маринова отвръща:

Реклама

„Може да е изкарала курс, Виктор, но няма издаден официален документ на нейно име, че го е завършила. А данни за кандидати по отделни курсове в бизнес училищата не се пазят. Харвард пази данни за всеки студент, курсант, който е получил документ от институцията. Нейното име го няма там”, категорична е Магдалена Маринова.

Преди дни хотелиери и ресторантьори поискаха оставката на Ангелкова с аргумента, че не се справя с управлението на този сектор от икономиката. Сега с разкритието, че 6 години лъже за дипломата си от Харвард, изритването й от властта трябва да се случи на мига, пишат гневни българи в социалните мрежи.

Още един пирон в оставката й забива разкритието, че въпросният обновен туристически сайт на България bulgariatravel.org е направен на безплатната платформа WordPress с темплейти, които струват цифром и словом 80 (осемдесет) лева.

В него също така са качени стотици снимки на 10+ години и видеоматериали, снимани с краката си.

Предишната версия на сайта струваше 5 милиона лева и също беше направена с крака.

Бюджетът за реклама на Ангелкова за миналата година е 11 милиона лева, похарчени в огромната си част също за проекти, направени с нечии крака.

Какви още щети на туризма трябва да нанесе Николина Ангелкова, която, вместо да си върти милионния бизнес, се е заела да унищожи един традиционно развит отрасъл като туризма, за да хвърли ОСТАВКА?!

11 Коментара
 1. […] Грандиозен скандал, който в нормалния свят води до светкавична оставка – откакто е на власт от 2014 г., министърът на туризма Николина Ангелкова лъже, че има диплома от престижния US университет „Харвард” в Бостън, пише Narod.bg […]

 2. атанасова казва
  1. Др МИХАИЛ Миков казва

   ТОВА Е ТИПИЧНАТА ГЕРБЕРСКА ЛЪЖА!

 3. Ана казва

  За всеки, който се труди в бранша на туризма и без тези разкрития, от първите дни на заемания от госпожата пост, беше ясно че няма никакви експертни познания не само в бранша но и въобще управленски умения за заемания пост.

  1. Мариана казва

   Хм…. Той и Боко няма диплома, ама колко мандата потрошиА министър Ангелова е от Кърджали!!!!

   1. Донки Хот казва

    Още една тъпа кърджалийска путк@ ли имаме за шеф? Какво им харесва на тези помакиня Боко, да не би путк@та им да е напряко?

 4. Дойчо Люцканов казва

  Виновен е тоя, който е я назначил, без да й поиска дипломата.

 5. петър петров казва

  ами те всички от герб са калинки,а някои пожарникари

 6. Мария Джендова казва

  фукла

 7. Ст.Станков казва

  …значи… да направим аналогия с Президент Румен Радев! Докато е действащ офицер командир на звено в 15-и изтребителен авиополк – Равнец завършва курс към Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. После също докато е действащ офицер Началник щаб на 3-та изтребителна авиобаза – Граф Игнатиево завършва курс към Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“. ОБАЧЕ едното е похвално, а другото било „калинка“?!

 8. Атанас Василев казва

  Всичките „калинки“, назначени от баце са същите, като Ангелкова. Още първата калинка, назначена за шеф на ДФ „Земеделие“ показа завидни умствени способности, особено при съставяне на сложни изречения, та се наложи скоропостижно да я трудоустроят. След нея: Петкова, Цачева, Атанасова – всичките назначени от резервната скамейка на герп, беха на същото и по-ниско ниво.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.