Валя Ахчиева потвърди новина на Narod.bg: Пишат пациенти като болни от коронавирус, властта ни манипулира

35 355 279

Разследващата журналистка Валя Ахчиева, която заради неудобни на властта разкрития бе уволнена от БНТ, потвърди новина на Narod.bg, че се записват пациенти – живи или мъртви, като жертва на коронавируса!

Както първи писахме, в няколко болници у нас дори са предлагани по 1800 лева, за да причислят покойници към графата „Covid-19”. Сега се оказа, че има такива случаи и при живи.

„Зaпoчнaхмe рaзcлeдвaнeтo c тaзи oргaнизирaнa групa oт лeкaри, кoитo иcкaт дa кaчвaт дaнни зa изcлeдвaнитe здрaви хoрa в oбщ инфoрмaциoнeн изтoчник.

Дo тoзи мoмeнт нямa дaнни кoлкo oт нac ca ce cрeщнaли c кoрoнaвируca, кoлкo ca гo изкaрaли бeз cимптoми или cъвceм лeкo“.

Тoвa зaяви Вaля Aхчиeвa в прeдaвaнeтo “Чecтнo кaзaнo c Любa Кулeзич“ пo ТВ Eврoкoм.

Реклама

Рaзcлeдвaнeтo нa Aхчиeвa пoкaзвa кaк лекари са се организирали чрез изследвания да докажат, че ситуацията в България не е такава каквато я описват влacтитe. A oт влacтитe нe иcкaт дa изпoлзвaт рeзултaтитe oт чacтнитe лaбoрaтoрии.

„Изследването на 1000-та полицаи e в противоречие с лабораторните данни досега. Има здрави хора, които ги отчитат като болни“, това става ясно от разследването на журналистката Валя Ахчиева „Противоречието BG – бързи тестове срещу коронавируса“.

„Вчeрa (б.р. oнзи дeн) cутринтa публикувaхмe рaзcлeдвaнeтo в Еurоасtivе и в мoя Yоutubе кaнaл. Зaпoчнaхмe cъc 136 изcлeдвaния, брoйкaтa вeчe e 1629 изcлeдвaни, oт кoитo 44 души имaт aнтитeлa и трaeн изгрaдeн имунитeт cрeщу кoрoнaвируca, 33-мa ca c пo-пряcнa инфeкция, a други имaт и двeтe. Тук гoвoрим зa здрaви хoрa, кoитo ca ce изcлeдвaли и иcкaт дa рaзбeрaт дaли ca прeминaли тoзи вируc бeз дa рaзбeрaт“, кaзa oщe журнaлиcткaтa.

Още по темата:

35 Коментара
 1. св казва

  Ние знаем, че българите са по, по, най спрямо всички останали народи на тази земя, че дори и извън нея. Иначе как да си обясним, че в други държави като Италия, Испания, Русия, Китай, САЩ има хиляди заразени и починали без там да лъжат и манипулират с данните, а в България лъжат народонаселението, Валя Ахчиева ги разкрива и убеждава същото това народонаселение колко то е много по-здраво от останалите хора по света и световните тенденции не засягат българското народонаселение.

  1. Димитър казва

   ,,Моме,, и в Италия и в Испания балоните се спукаха от давно,трябва да следиш събитията на живо,не да четеш тъпотии!!

   1. Някой казва

    То стана вече ясно за какво става на въпрос. Всичко е задкулисна политика на най големите милионери по света.

  2. пешо брадвата казва

   потърси в ютуб независими от медийната помия хора които сами отиват и смнимат в болниците които ужким са препълнени със заразени как няма никой по коридорите а докторите си седят спокойно и си пият кафе. има такива клипчета и в щатите и в италия и къде ли не! опитай се да мислиш малко а не да вярваш на шибаните медии! как пък точно преди велик ден в софия отриха нови 400 заразени ! уж няма тестове а как ги тестваха ! проблема е че много като теб са заблудени овчици и вярват. и заради такива като теб този номер със наплашване на хората минава. както със атентатите от 9- 11 2001 които американската ционистка банкерска сган сама организира така и със всички тези пандемии от птичи грип, свински грип, луда крава, шап по овцете а сега и корона вируса. само още по земноводните не се е появила пандемия и по насекомите !

   1. Анaстасия казва

    Няма да коментирам подробно публикацията Ви. Щом така мислите, Ваше право. Само ще направя едно леко сравнение. Преди около 4 седмици, един 42 годишен човек, в една друга държава, където бяха обявили карантина, се изказваше по същия начин, горе-долу със същите думи, само че на друг език. Всички го слушаха как се пени да обяснява колко му е скучно да стои в къщи, че няма къде да отиде една бира да изпие, недоволстваше срещу всички които не му разрешават да си живее живота…. и т. н.
    Този човек сега го няма между нас. Седмица след това получи първите симптоми, на петия ден беше откаран в болницата, същата нощ в интензивното, след няколко часа се наложи да го сложат на вентилатор. Изкара 8 денонощия на вентилатор и на деветия ден си отиде. Сестрата, която се е грижила за него в болницата ми разказа всичко това, даже с много повече подробности, които Ви ги спестявам.
    И той е един от многото случаи.
    А Вие, дето написахте статията по-горе, бъдете жив и здрав!
    Още не е късно да размислите!

    1. Свежа Мрежа казва

     Преди повече от 20 год.моя приятелка -аптекарка почина от грип! Удари я в мускулите,разруши колагена,а доста органи работят с мускули-сърце,бъбреци и УМРЯ! Прекрасен човек,който още го сънувам и плача! Никой не знае какво носи във себе си! Няма напълно здрави,има недобре изследвани хора! Колко футболисти-спортисти с постоянно наблюдение от лекари умряха на терена? Разболял се е от Ковид,ама още какво има скрито в организма му? Тайна!

  3. Dok казва

   Има нещо нечистоплътно в тази публикация-смесват се понятията-заразоносители,болен,здрав и т.н.

  4. Митака казва

   Цялата ситуация е толкова изкуствена, че чак е стряскаща. Някой решил да направи изкуствена пандемия. След което в Северна Италия и Китай руските химически войски (тези дето закараха помощите в Италия) откриха малки дози от Зарин и бактерия която не е трябвало да е там! И помните ли как пръскаха с някакъв газ по улиците-обезгазяване се казва процедурата! Тука за наша радост никой не пръскал с газ Зарин от самолети или дронове, но пък го организираха много финно като знаем колко прост народ е българския. С фалшиво обявяване на мъртви и „заразени“-естетсвено се раздават и пари. А помните ли Март месец мъртвите прелетни птици падащи от небето-случайно и те умират от Зарин-Бойно отровно вещество! А помните ли учебната история с газ Зарин от Токийското метро преди няколко години? Забравили сте? Да ви припомня-умряха няколко човека-това е било обучение за сегашната ситуация! А всички тези действия на Правителство, НОЩ, Ментарджийски и доктори са за наказателни дела. Прокуратура (ама ние имаме само Каскетура) и съд. Това е гавра с народа и бизнеса!

 2. Д. Мартев казва

  А защо решихте,че в другите страни данните не се манипулират?! Не виждате ли,че това е едно активно мероприятие, което идва от много високо и е финансирано с ужасно много пари. Ще бъдат фалирани цели държави,после кредит, приватизация и т.н., играли сме го вече този цирк!

  1. Mary казва

   Така е!

 3. Иван казва

  Всичко е лъжа и измама. Във факултета и във филиповци в София, предлагат им по 300лв за да каЗват че ва болни от коронавируса….предполага се че във всяка махала е така…

 4. Минчо Дочев казва

  Да не виждате усилията на щаба,за овладяване по най добрия възможен начин,непознатата напаст,предизвикателство за всички народи е необяснимо. Опортюнистично,скудоумно разбиране,с политически подтекст и мотивация!

  с политически подтекст и мотивация.

  1. Аримойя казва

   Едни хора трябва да усвоят едни европарички, пък и нали трябва за „наше благо“ да ни ваксинират, чипират…пък когато му дойде времето благодарение на така осъществената дресировка мн по-лесно ще ни наложат тотална диктатура…

 5. Лутаща се казва

  narod.bg :
  „Лекар от първа линия в битката с коронавируса написа разбиващо писмо до ген. Венцислав Мутафчийски, с което направи на пух и прах неговите лъжи, продиктувани от пиарите на Бойко Борисов, че спешните медици имат всички условия за нормална работа, както е по света.

  Дамата разкрива жалката истина – че само в 2-3 болници в София има нужните условия за безопасен труд, в останала част на България положението е трагично, затова и 11 процента от всички заразени са именно лекари.“

 6. Стеф казва

  Въпросът ти е точен. В Италия например всеки починал през последните 2 месеца е починал от корона вирус.
  В Англия е същото.
  Манипулацията е повсеместна.

 7. антипростаци казва

  Всички глупци, които твърдят, че няма вирус да отидат доброволци в Ломбардия, Северна Италия, в болниците. Но без маски! Да помагат, на нуждаещите се. Там вирус няма, хората си лежат по болниците и умират от всичко друго, но не и от вирус. Извънредно прост народ има от пишещите тук! Затова сме на това дередже!

  1. Блага казва

   Гледах интервюто с Валя Ахчиева вчера, никъде не чух да се споменава за починалите или някакви 1800 лв за приписване… какви са тия глупости изобщо, как ги съчинявате и какво целите, като заблуждавате хората? Срамота!

 8. Стефан казва

  Валя Ахчиева ще прочете какво е потвърдила тук и кото заведе едно дело ще спрем да ги четем.

  1. Марго казва

   Хайде Валя Ахчиева да действа по бързо…

 9. Станислав Грозданов казва

  Чудесно, щом е така нека всички които подкрепят това твърдение да подпишат документ в който се отказват от всякаква медицинска помощ, в случай, че се заразят от Covid-19. Нека и не се спазват мерките за безопасност и освен глобите ще изтърпят и симптомите на “фантомната” болест. По този начин няма да притесняват претоварения медицински персонал. Фалшивите новини, обаче имат по-големи последствия за хората без информация, бъдете горди, че заблуждавате братята и сънародниците си!

 10. ionstorm казва

  Не казвам, че вирус няма, само че тече най-голямата експлоатация на криза за последните стотина години.
  Това е навсякъде, милиарди се въртят около тая работа. Cui bono?
  В Щатите лично Д-р Бъркс, която е в тяхния щаб си го казва и го нарича „либерален подход“ – ако умреш С вируса, пишат те умрял ОТ вируса… Кой знае колко са писали, дето не са били и С вируса…
  Болниците получават едни допълнителни пари за всеки пациент писан С вируса, ако е на вентилатор, парите се утрояват… А RT-PCR тестовете на CDC са толкова надеждни, че на тях пише:
  „For Research Use Only (RUO)“
  „Not for Use in diagnostic procedures“
  Отделно покрай тоя вирус политически се прокарват и въвеждат неща, които при нормални обстоятелства, биха довели най-малко до бунтове по света…
  Пак повтарям, това че ни лъжат не значи че вирус няма и това че има вирус, не значи че не ни лъжат…

 11. Пепо казва

  Съсипаха малкия и част от средния бизнес и и много домакинства доведоха до „просешка тояга“! Аз с моето семейство живеехме добре,не мислехме като всички за емигриране! Но ето че явно не им пука за данъкоплатеца!! Само да ги попитам-Другари (защото това не са никакви господа,ами л@йна..) управляващи кой ще ви плаща измислените данъци като изпуснете в чужбина работещата част от народа на Цървулия? Ромите ли? Ами те само крадят-мрадят,измамват и чакат помощи(да обясня думата помощи-Вие им плащате суха пара взета от Нас???Нас като ни няма,не сме Ви я дали за данъци защото Ни няма!!Откъде ще им платите???)!

 12. Даниел казва

  Навсякъде лъжат и манипулират данни, понеже плана е глобален. Цели и планове на биотероризма:

  -Главна цел: Изграждане на едно световно правителство (НСР=New world order)

  -Създаване на страх (чрез продажните медии) в целия свят, за да се установи драконовски контрол и управление над масите

  -Осигуряване на военното разгръщане на 5G в цял свят (до края на 2020)

  -Създаване на Internet of Things

  -Програма за принудителна ваксинация/чипизация в цял свят

  -Заразяване на цялата планета с коронавирус, за да може бъдещите огнища да се активират чрез ваксината; 5G; химически съединиения и други.

  -Създаване на благоприятна обстановка за горещата фаза на трета световна война

  -Намиране на предлог за контролирано разрушение на глобалната икономическа и финансова система

  -Създаване на международно безкасово общество (електронни пари-Откровение 13:17)

  -Да се измисли сериозна заплаха от преизбирането на Тръмп чрез събитието ХХХ, което да разруши фондовата борса и икономиката на САЩ

  -Отвличане на вниманието от неудържимата глобалистка корупция и престъпност

  -Разширяване на пълномощията на ООН предоставени от световната здравна организация СЗО

  -Принуждаване на Китай да спазва икономическите изисквания и търговска политика на САЩ(неуспешен опит)

  -Подготовка на Израел за световна столица

  -Придвижване на проект „Големия Израел“ като се премахне поддръжката на Иран от Китай, Русия, Индия

 13. Божков казва
 14. майната казва

  , знаем кой

 15. firebg казва

  пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

 16. Дани казва

  Боже – тази държава била пълна с тъпаци, психопати и параноици .

 17. Георги казва

  Клиничната пътека е 1200лв,само ремдесевира е 4800 ,явно е че за някои не бих го хабил

 18. уйо казва

  Нищо не ви се разбира – кой, какво, защо… Редактори немате ли си?

 19. Ники казва

  Яхниева винаги е била „голям“ капацитет по много въпроси. Преди години даже кършеше трътка в Амет догановите покой. Ми да напише една статия и за това важно събитие.

 20. Мариела казва

  Твоята диагноза къде я поставиха,мила Валя! Само ти не беше се произнесла.Е, сега сложи още един аргумент в полза на антиваксерите,невярващите в ковид епидемията,браво! С авторитет като твоя,би трябвало да носиш и повече отговорност за приказките си.

 21. kalinata казва

  Канадският Швестер Кирето не е виновен .
  . . .
  Явно че този елитен чуждоземен кадър е ментално увреден,

  задно зависим и с лицеви психични отклонения на вечно хилещ

  се клоун !
  . . .
  Ама Румбата Тримореца да си го завре отзад, че го лансира за

  фалшив министър (стъпкали Конституцията вместе) и после за

  премиер, по настоящем негов противник – безжалостен враг .

 22. kalinata казва

  УКРАИНСКА БЕЖАНКА :
  „БЪЛГАРИТЕ СА АБСОЛЮТНО ТЪПИ И ОГРАНИЧЕНИ ЦИГАНИ .
  ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМА СВОИТЕ ИЗРОДИ, НО ТУК СА ОСОБЕНО МНОГО !“
  НАГЛИ !
  ОТВРАТИТЕЛНО АРОГАНТНИ !

  ЗА ТАКИВА НАХАЛНИЦИ, БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЕНЦИ ПРОДАЖНИЦИ СИ РАЗПРАХА ЗАДНИЦИТЕ !

  Храни куче да те лае !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.