МИЛЕН ЦВЕТКОВ РАЗКАЗВА ЗА ЖЕНИТЕ СИ: Майката на сина ми се оказа меркантилна! (Водещият изживява тежко изневярата на първата си съпруга Дана)

0 12 740

Освен като устат журналист с изключително шантава кариера, телевизионният водещ Милен Цветков ще бъде запомнен и с непрекъснати си флиртове с красиви жени. Десетки са дамите, с които е имал интимни отношения, а с повечето жени, минали през живота му, той успява да запази приятелски отношения. „Много хора ме смятат за гей заради свободното ми поведение и приятелството ми с Камен Воденичаров, но аз изобщо не съм безопасна игла”, обичаше да се шегува приживе той.

Милен Цветков не обичаше да говори публично за личния си живот, затова малцина знаят през какъв емоционален ад е преминал.

Първата голяма и истинска любов в живота му е Дана.

В началото двамата били просто приятели и тя била принудена да става свидетел на непрекъснатите му флиртове. След време обаче чувствата между двамата се променили и открили, че не могат да живеят едни без друг. Улегналата и уравновесена Дана успяла да укроти за кратко бурния му нрав и сключили брак. Родила се първородната му дъщеря Калина – неговата най-специална жена в живота му. Десетина години по-късно обаче семейната идилия се разпадала.


„До крайното ни решение да се разделим, се стигна след един най-елементарен скандал, характерен за всички двойки. Разяждах се от съмненията, че тя ми изневерява, затова непрекъснато пребърквах чантата й, проверявах телефона й, дори стигнах до там да я следя, за да открия някакво доказателство за това. Накрая го получих – когато един ден тя реши да замине в командировка с шефа си, за когото по-късно се омъжи”,
разказваше приживе Милен. Разправията била шумна, той бил „излязъл от кожата” си и двамата си разменили страшни обиди, които за нищо не света не иска да повтори. След това обаче осъзнал, че не може да живея без нея.


„Никога не съм смятал, че мога да бъда пристрастен към точно определена жена. И то дотолкова пристрастен, че да се появи абстиненция като при наркоман, когато тя отсъства”, казваше за първата си съпруга Дана телевизионният водещ. С нея били гаджета цели 4 години преди да сключат брак. Познавали се много добре и затова той трудно преживял изневярата. До последно не можел да си отговори, защо се е стигнало до този развод. И почти винаги е обвинявал повече себе си, отколкото нея.

„Не може да се каже, че и аз съм бил невинен,

 но се наложи да ми сложат рога на 28 години, за да разбера, колко тежко се преживява всяка изневяра от човека до теб.

И тогава взех решение да не изневерявам. Когато съм с една жена, съм честен с нея, не кръшкам. Може да флиртувам, но наистина не изневерявам”, признаваше си чистосърдечно той.


Драмата с развода силно травмирала устатия и непокорен журналист. „В началото тя не ми даваше да виждам дъщеря си Калина. Премести се с нея и новия си съпруг в Холандия. Ето защо ми се наложи да пътувам почти из цяла Европа, за да мога да видя детето си за няколко часа. В началото Дана ми определяше места за свиждане къде ли не – ту в Сърбия, ту в Чехия, ту някъде другаде. Това бяха най-кошмарните години от живота ми. Слава на Бога, преминаха”, споделяше пред приятели житейските си неволи Милен. Едва след като Калина завършва училище, бившата съпруга му позволява да пътува до Холандия и да прекарва  повече време с нея. В последните години двамата с Дана намират път към себе си и отново стават близки. Прощават си тежките удари, които са си нанасяли един на друг.


През годините много пъти са го заклеймявали като непоправим Дон Жуан. Други пък са го подозирали в хомосексуалност – нещо, с което Милен много се забавляваше.

„Имам безкрайно много приятели, които са с различна сексуална ориентация.

Реклама

Движех се в техните среди без притеснения и хората може да са допуснали, че и аз имам различна сексуална ориентация. Но това не е така. С Камен Воденичаров и много други бяхме само добри приятели. Но много жени са изгорели така и са разбрали, че аз не съм „безопасна игла”, а пълноценен хетеросексуален мъж”, обясняваше през смях Милен. Той самият се е определял много пъти като „използван от жените”.

Години след раздялата си с Дана, той среща Ивета

в един салон за масажи. „Имах сериозни проблеми с гърба, от непрекъснатото висене на стола се бях направо изкривил, а тя притежаваше вълшебни пръсти. Харесваше ми как ме докосва. Още на второто посещение правихме секс на масажната маса. Беше млада и сексуално агресивна, а и обстановката ме предразполагаше към това”, разказваше открито Милен Цветков. Това се случва в най-силните му години като журналист и водещ на среднощното предаване „Часът на Милен Цветков”. Популярността му веднага привлякла Ивета.


„Не мисля, че съм я обичал някога. Мисля, че всичко беше само секс.

Карахме се много от самото начало. Тя искаше да попадне в светлините на прожекторите покрай мен, да стане известна, да е по страниците на вестници, а аз изобщо не исках да се появявам с нея на публични места. Това беше в основата на първите ни по-сериозни скандали”, признаваше си чистосърдечно телевизионният водещ.


След кратка връзка те се разделили, а той бил категоричен, че никога повече няма да се върне при нея. Тогава се намесила съдбата. По време на едно от големите партита на Нова телевизия, Милен Цветков празнувал с колеги. Тогава получил съобщение от доста по-младата от него Ивета. Отворил го и видял снимка с положителен тест за бременност. На следващият ден се видели и той обещал да поеме отговорността за детето. Така се събрали отново.


„Никога не съм мислил да сключвам брак с нея. Ние бяхме много различни и всеки очакваше определени неща от живота. Тя е отгледана от баща – военен, и от майка – домакиня. След като забременя ми заяви, че спира да работи и аз съм длъжен да се грижа за нея, така както баща й го правел за майка й. Тогава започнаха и жестоките скандали за пари.

Оказа се, че е меркантилна – нещо, което преди това не бе чак така изявено или поне не си давах сметка за това. Беше наистина грозно и обидно”, обясняваше Милен, когато го попитат защо толкова често се е разделял и събирал с майката на сина си.

Когато Боян навършил 3-4 години, обстановката в дома им вече била непоносима – панаирите били толкова шумни, че всички съседи започнали да шушукат. Журналистът неведнъж е признавал, че Ивета толкова често му късала нервите, че на моменти бил на косъм да й посегне. Веднъж, когато го обиждала жестоко, дори й удрял шамар. След като месеци наред бил заплашван от нея, че ще заведе дело за домашен тормоз и ще разгласи всичко в медиите, той решил, че е най-добре да се изнесе от дома си, разположен в близост до мол „Сердика център”. Преместил се на квартира в столичния квартал „Зона Б-5”. Но продължил да се грижи всеотдайно за сина си и да плаща режийните на стария си апартамент. Подкрепил Ивета да завърши висше образование и дори й намерил престижна и добре платена работа. Но така и не се върнал повече при нея.
През последните 4 години много негови колежки от Нова телевизия бяха спрягани за „новата му приятелка”. Но устатият журналист бил емоционално изтощен от връзката си с Ивета. Дори му се наложило да посещава психолог. Сам е казвал, че колкото повече остарява, толкова по-циничен ставал във взаимоотношенията си с жените. Много пъти е споделял с близките си приятели, че го е страх да влага твърде много чувства, защо винаги изживявал силен стрес от раздялата.


Преди 2 години се влюбил в астроложката Милена Иванова-ЕА, с която много си допаднали.

И усмивката му отново се върна на лицето му. Казваше, че е щастлив с нея, но не искаше да се женят. „Брак повече няма да сключвам. И други деца не искам – с Милена сме се разбрали за това”, отсича Милен.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.