Крият други 2 катастрофи с келеша Кристиан! Племенникът на Миню Стайков участвал в нелегални гонки с мощни коли, пушил трева в църковен храм и още…

2 37 035

Милионерският син Кристиан Николов, който уби надрусан с мощния си джип „Ауди” Q7 журналистът Милен Цветков на светофар пред столичния търговски център „Парадайз”, е причинил и други два пътни инцидента през последните 3 години, но се е отървал без последствия заради богатството и влиянието на семейството си. За това алармираха пред „Уикенд” негови бивши съученици от елитната Първа немска гимназия в София.

Според думите им, 22-годишния келеш, който е племенник на подсъдимият за ДДС афери и контрабанда на цигари алкохолен олигарх Миню Стайков, винаги е имал влечение към дрогата и високите скорости. Кристиан ежедневно пушел марихуана още от 15-годишен, заради което е бил

изключен от столичното 73-то училище,

когато е бил в 10-и клас. Казват, че са го изхвърлили от училището, в  което някога директор бе столичния кмет Йоданка Фандъкова, тъй като подтиквал и други деца да употребяват дрога, а на всичкото отгоре бил заловен да пуши трева и в църквата „Св. Успение Пресветая Богородица“ в квартал „Лагера”.
Кристиан обаче бил намърдан с връзки от майка си Десислава Николова в по-елитно училище – в Първа немска гимназия „Проф. Константин Гълъбов“, която завършил през 2017 г. По този повод майка му подарила и тузарския джип „Ауди”.
За да си спести плащането на 40 000 лева ДДС към 200-те бона за мощното возило, родителката писала джипа като собственост на една от фирмите й –ЕТ „Десислава Пешева – Комерс”. Според документите, с джипа се обработват лозови и овощни насаждения. По същата схема Миню Стайков, който е първи братовчед на Десислава Николова – Пешева,

източи 14 милиона лева от Фонд „Земеделие”,

заради което е подсъдим заедно с неколцина служители на фонда, отпускали нерегламентирано евросубсидии по различни програми.
Познатите на убиеца Кристиан твърдят, че той шофира и други автомобили, а не само подарения от майка му джип „Ауди”. Всички описват 22-годишния младеж като буен и безразсъден шофьор, който не зачита правилата за движение по пътища и създава предпоставки за тежки катастрофи.
„Кристиан е редовен участник в нелегални гонки между младежи, които се провеждат късно вечерта по правителствения булевард „България”. Той обаче не се състезава с джипа си, а ползва спортни коли – идвал е на гонки с „Порше Панамера”, с тунинговано БМВ М5 и с други бързи автомобили. Повечето от колите са собственост на членовете на фамилията на Миню Стайков”, категорични са познатите на Кристиан.
Преди около година убиецът на Милен Цветков предизвиква катастрофа в района около басейна „Спартак” в София. Тогава удря странично с бяло БМВ друг автомобил при опит да го изпревари. За щастие в катастрофата няма пострадали, а само смачкани ламарини. Кристиан обаче се договоря с ударения от него шофьор и

вината за катастрофата е поета от друго момче,

което заема мястото му зад волана. Подобен случай имало и преди повече от 2 години, като тогава Кристиан бил с джипа, подарен от майка му. Иначе според масивите на КАТ, 22-годишния наркоман е с перфектно досие като шофьор, има единствено фиш за неправилно паркиране. След катастрофата, в която бе убит Милен Цветков, изплува наяве видеоклип, заснет преди няколко месеца, от който е видно, че Кристиан Николов минава на червено и с висока скорост с джипа си на червен светофар на оживеното кръстовище в района на НДК.
„Това лайно всеки ден нарушава закона за движение по пътищата десетки пъти, но винаги се е оправял. Всички катаджии в София го знаят, неведнъж са го спирали, а защо не са го санкционирали досега, е лесно да се предположи – плащал им е на ръка подкупи от 50-100 лева и е продължавал напред по пътя си…”, убедени са шокираните от убийството на Милен Цветков бивши съученици на родственика на Миню Стайков.

2 Коментара
  1. Валентин Ангелов казва

    Такова се лекува , много лесно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.