Ексклузивно! Жената до Милен – нумероложката Милена Иванова-EA: Десет минути преди катастрофата беше в дома ми, от неговия лаптоп разбрах че е мъртъв

0 9 114

Десет минути преди катастрофата Милен Цветков е тръгнал от дома на нумероложката Милена Иванова, за да отиде да си вземе сако за работа от неговия апартамент в центъра на София. Било наистина за малко и веднага след това е трябвало да се върне. На следващия ден водещият  бил на работа, за да подготвя предаване. Бил е поканен и от Слави Трифонов за интервю в телевизия 7/8 осми и затова му е трябвало сакото, разказва пред „Галерия”,  Милена Иванова, жената до журналиста.

„Не искам да говоря нищо за момента, не съм състояние. Но ще ви кажа че денят беше хубав за Милен…

Нищо не предвещаваше подобно нещо.

Реклама

Видяхме се десет минути преди катастрофата. Излезе за малко от вкъщи, а това случи 10 минути по-късно. Разбрах от медиите и най-нелепото е, че го прочетох от лаптопа му, който е у дома. Първо изобщо не можех да повярвам защото бях в шок. Веднага след това говорих първо с дъщеря му Калина, която е в Нидерландия.Тя съжаление няма да може да изпрати баща си защото няма как да пътуват заради карантината. Не знам дали и нас ще ни пуснат да го изпратим заради тази карантина, просто не знам какво ще се случи, чакаме да кажат от съдебна медицина, защото има процедура и тогава ще се разбере кога ще бъде погребан“, разказва нумероложката.

„Чух се и с Ивета – майката на сина му Боян. Тя каза, че му е казала рано сутринта на другия ден, но не знам как е и реагирало детето”.

 Милена Иванова не иска да разкаже дали в хороскопите които е правила на Цветков е видяла нещо толкова фатално. Тя споделя, че загубата е огромна и нищо друго в момента няма значение. Допълва лаконично, че двамата са имали връзка от две години.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.