СТРАШНО! Приятели на Милен Цветков към бившата му жена: Пази детето си! (+СНИМКИ на Дана и Калина)

0 22 121
Първата съпруга на Милен – Дана, и дъщеря му Калина (вдясно)

„Съболезнования! Бъди силна и пази детето!“ Подобни постове заляха Фейсбук профила на бившата съпруга на Милен Цветков – Йорданка, през последните два дни, видя Narod.bg.

Дана и Цветков се развеждат преди повече от 15 години – много преди да срещне втората си жена Ивета Гочева. От Дана покойният журналист има 23-годишна дъщеря на име Калина. Още след развода бившата му съпруга заминава за Холандия заедно с Кали, където среща втория си мъж и му ражда син.

Дана е влиятелна бизнес дама. Тя е маркетинг директор в един от световните титани за производство на медицински изделия. Благодарение на голямата си заплата тя успява да осигури светло бъдеще на дъщеря си и много добро образование.

Реклама

Калина често се връщаше у нас през годините заради баща си и по-малкия си брат. Както е известно, Цветков има 8-годишен син от 20 години по-младата от него Ивета Гочева.

Калина

След трагичния инцидент Калина не е публикувала нищо във Фейсбук профила си, за разлика от майка си, която смени профилната си снимка, за да покаже, че скърби.

Странно е защо близките на семейството пишат на Дана да пази детето си. Вероятно и сред тях се прокрадва конспиративната версия, че Цветков е бил поръчан.

В интернет това мнение се завъртя сред потребителите заради последните му коментари за глобалната криза и пандемията. Версията е категорично отхвърлена от разследването и не се разглежда.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.