Убиецът на Милен Цветков: Заклет купонджия и ценител на лукса

0 4 516

Любител на луксозния живот, купонджия и запален пътешественик се оказа 22-годишният Кристиан Николов, който уби при тежка катастрофа журналиста Милен Цветков, разкри Narod.bg. Кратък преглед в профила на богаташкия син показва, че той е бохем, който граби с пълни шепи от живота. Младежът е постнал много снимки от екзотични дестинации по света.

От профила му във Фейсбук става ясно също, че е любител на щурите технокупони и големите компании. С днешна дата той е отбелязал, че живее в Берлин, където учат двамата със сестра му. Преди това е завършил столичната немска гимназия, но изглежда доброто образование не му е помогнало да спазва обществените норми.

Кристиан е дал положителна проба за амфетамини и канабис на теста след жестокото меле на бул. „Черни връх“ в неделя вечер, където с висока скорост от около 100 км. в час връхлетя върху колата на спрелия на червен светофар Милен Цветков.

Реклама

Това обаче съвсем не е първата подобна проява на пътя на Кристиан, тъй като и преди три месеца той е спипан от видеорегистратор в автомобил да минава на червено със същата кола – скъпо Ауди Q7, подарък от майка му за бала.

Междувременно стана ясно, че Николов не за първи път нарушава закона за движение по пътищата. В YouTube се появи видео, в което се вижда как същият джип преди близо 3 месеца си е минал съвсем спокойно на червено на кръстовището на бул. „България“ и бул. „Черни връх“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.