ИНТИМНА ДРАМА: Десислава Танева въртяла любов с шефа на „Болярка”?

0 14 419

Депутат от ГЕРБ разкри, че преди да влезе в политиката, сливналийката имала изпепеляваща връзка с бивш директор на бирената фабрика

Десислава Танева крие в миналото си изпепеляваща връзка с вече бивш шеф на бирената фабрика „Болярка”. Това твърди пред Narod.bg депутат от ГЕРБ, пожелал анонимност, за да не се конфронтира с факторите в управляващата партия.

Антон Ненов управлявал „Болярка“ близо 13 години

Според информацията Десислава имал сериозна интимна връзка с шефа на „Болярка” Антон Ненов, който бе сменен на върха на пивоварната през 2010-а след почти 13 години управление.

Реклама

Под неговата власт в „Болярка ВТ” били инвестирани над 40 млн. евро, а дружеството станало най-големият износител на бира, като държи 80 % от експорта на българско пиво.

По времето, през което Антон Ненов бил интимен с Десислава Танева, маститият бирен бос е прехвърлил петдесетака, докато бъдещата министърка точно преваляла средата на трийсетте си години. Интересното е, че именно Деси Танева назначила Антон Ненов на работа, тъй като от 1997 г. сливналийката е изпълнителен директор на „Мел инвест холдинг” АД и дъщерни дружества, към които спада и пивоварната „Болярка”.

След като влиза в политиката през 2007-а с назначаването си за председател на Общинския съвет на Сливен, а по-късно, през 2009 г., влязла в парламента като депутат от ГЕРБ, любовта между шефката и подчинения й инженер залязла и всеки поел по своя път, докладва източникът на Narod.bg.

Години по-късно Десислава Танева срещнала кмета на Котел Коста Каранашев, с когото е заедно и до момента. През август 2017-а двамата станаха родители на близначки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.