Ето я репортерката, която доказа, че не е мисирка и нарече Бойко шиб*няк в ефир (Народът масово я подкрепи) + ВИДЕО

3 26 596

Има надежда за България! Репортерката на „Радио Благоевград“ Елеонора Тахова доказа публично, че не е мисирка, както Бойко Борисов, изнервен от нелицеприятни въпроси, наскоро нарече гилдията.

Журналистката, чиято самоличност бе разкрита от „Пик“, си изпусна нервите с пиперливото обръщение към премиера „шибаняк” след проверката му на дейностите по строежа на АМ „Струма“ и тунел „Железница“.

Министър-председателят отговори на няколко въпроса на журналисти директно на строителната площадка, като обобщи ситуацията около кризата „коронавирус”.

Реклама

Веднага след края на импровизирания брифинг, който беше излъчен на живо по най-гледаните телевизии у нас, Елеонора Тахова не издържа и нарече Борисов „шиб*няк”. Нейна колежка пък весело констатира: „Чу те!”

Народът масово подкрепи репортерката за смелостта да бъде откровена в мнението си за министър-председателя.

https://www.facebook.com/bojidar.kolev.3705/videos/10217849471729237/?t=0
3 Коментара
  1. Баща ви казва

    Толкова сте евтини и прозрачни, че направо дрънчите. Поне да го бяхте изпипали повече. И дете ще разбере, че гласа е преправен мъжки. И всяко хлапе ще ви каже че на края се чува гласа на репортерката от студиото с чумите: „Чухте…..“. Аман от тъпаци пускащи фейк новини. Трябва да го направят криминално престъпление това. Като излежите минимална присъда 30г ефективно без право на обжалване и замяна, ще се замисляте какви глупости ще пишете.

  2. Баба Труфка от Каспичан казва

    Шибаняците- софиянци, хиляди пъти ви молиха, предупреждаваха да не напускат София, но къде ти! Заспали мисирки не разбират, тогава ЗАБРАНА. Това ви се пада ! Обикаля г-н Борисов, защото трябва да се действа и работи. Ако се скътава като др. Радев, по добре ли е?

  3. Десислава Харманлийска казва

    Гледам ви и също смятам, че наистина приличате на заспала МИСИРКА.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.