Ето я репортерката, която доказа, че не е мисирка и нарече Бойко шиб*няк в ефир (Народът масово я подкрепи) + ВИДЕО

3 27 088

Има надежда за България! Репортерката на „Радио Благоевград“ Елеонора Тахова доказа публично, че не е мисирка, както Бойко Борисов, изнервен от нелицеприятни въпроси, наскоро нарече гилдията.

Журналистката, чиято самоличност бе разкрита от „Пик“, си изпусна нервите с пиперливото обръщение към премиера „шибаняк” след проверката му на дейностите по строежа на АМ „Струма“ и тунел „Железница“.

Реклама

Министър-председателят отговори на няколко въпроса на журналисти директно на строителната площадка, като обобщи ситуацията около кризата „коронавирус”.

Веднага след края на импровизирания брифинг, който беше излъчен на живо по най-гледаните телевизии у нас, Елеонора Тахова не издържа и нарече Борисов „шиб*няк”. Нейна колежка пък весело констатира: „Чу те!”

Народът масово подкрепи репортерката за смелостта да бъде откровена в мнението си за министър-председателя.

https://www.facebook.com/bojidar.kolev.3705/videos/10217849471729237/?t=0
3 Коментара
  1. Баща ви казва

    Толкова сте евтини и прозрачни, че направо дрънчите. Поне да го бяхте изпипали повече. И дете ще разбере, че гласа е преправен мъжки. И всяко хлапе ще ви каже че на края се чува гласа на репортерката от студиото с чумите: „Чухте…..“. Аман от тъпаци пускащи фейк новини. Трябва да го направят криминално престъпление това. Като излежите минимална присъда 30г ефективно без право на обжалване и замяна, ще се замисляте какви глупости ще пишете.

  2. Баба Труфка от Каспичан казва

    Шибаняците- софиянци, хиляди пъти ви молиха, предупреждаваха да не напускат София, но къде ти! Заспали мисирки не разбират, тогава ЗАБРАНА. Това ви се пада ! Обикаля г-н Борисов, защото трябва да се действа и работи. Ако се скътава като др. Радев, по добре ли е?

  3. Десислава Харманлийска казва

    Гледам ви и също смятам, че наистина приличате на заспала МИСИРКА.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.