Първо в Narod.bg: Сидеров се крие в дома на Деница Гаджева на „Витошка”, не ще призовка за разпит в МВР

0 1 807

Вождът на „Атака“ е разследван за призиви да излизаме и да газим карантината по Великден: „Бог е над Мутафчийски”

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров отказва да приеме призовката за разпит в полицията заради призиви да газим карантината по Великден, научи Narod.bg.

Политикът от Ямбол, издирван под дърво и камък, се е скрил в дома на своята съпруга Деница Гаджева, разположен на топ локация до пешеходната зона на бул. „Витоша” на пъпа на столицата, научи наш репортер от източник в партийната централа на атакистите.

Деница Гаджева-Сидерова, малкият Волен и старшият на фамилията

Реклама

Преди ден стана известно, че Софийската районна прокуратура се е самосезирала по повод телевизионно участие на Сидеров по партийната кабеларка „Алфа“ в неделя. Тогава белокосият общински съветник призова хората масово да излязат навън на Великден.

Същите призиви били изпратени и на медиите под формата на прессъобщение със заглавие: „Излезте масово на Великден и докажете, че Бог е над Мутафчийски!“. Разследването било поверено на СДВР.

Преди обед вчера призовкар отишъл в телевизия „Алфа“ на пл. „Славейков” в София, за да връчи призовка на партийния лидер. Сидеров обаче не бил намерен, а работещите в телевизията отказвали да съдействат и да кажат на органите на реда къде се намира техният вожд. В следобедните часове все пак призовката била връчена на Сидеров, но не лично, а чрез адвокат.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.