Първо в Narod.bg: Адвокат на Волен плаши депутата Георги Марков със смърт (УЛИЧАВАЩ ЧАТ)

0 895

На живо вече щеше да си мъртъв, паленце дрисливо, много ми е як шамарът, пише Емил Василев до народния избраник от ГЕРБ

Емил Василев, бивш адвокат на Волен Сидеров и екс депутат от разпадналата се партия на Яне Янев РЗС, заплаши със смърт народния избраник от ГЕРБ Георги Марков, видя Narod.bg.

Под коментар на юриста от управляващата партия Емил Василев написа : „Фейсбук герой си ти. Наживо вече щеше да си мъртъв – много ми е як шамарът. Виж ми профила, за да разбереш с кого си имаш работа, паленце дрисливо”.

Георги Марков пък подигравателно отвръща: „Пий си хапчетата, моля ти се”.

Реклама

Емил Василев не за сефте попада в центъра на скандала. Пред 2010-а като народен избраник юристът обвини тогавашната шефка на ПГ на ГЕРБ Искра Фидосова, че го е изнасилила брутално в тоалетната на НС.

“На 22 октомври 2010 г. бях брутално изнасилен от Искра Фидосова в мъжката тоалетна на Народното събрание. Има пукната плочка, а един от умивалниците се клати”, тогавашният депутат от РЗС Емил Василев до медиите.

Той уведомил за случая си колегата си Тодор Великов. Бил получил и „поне 100-ина sms от Фидосова с порнографско съдържание”. Настоява да бъдат сезирани ГДБОП и прокуратурата. Той се е пошегувал, не знам за подобен случай, каза Тодор Великов.

„Потвърждавам всичко написано, автентично е“, обаче отсече Емил Василев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.