Тотална гавра: Бойко се подхилва лукаво, докато 3000 души дневно остават без работа

2 18 906

Премиерът изумен, че хората няма 4.50лв да си купят маска

Цяла България видя тази сутрин как премиерът Бойко Борисов се подсмихва саркастично на информацията, че над 3000 българи дневно остават без работа, видя репортер на Narod.bg. Явно народът е прав, че ситият на гладен не вярва. В случая обаче, това е главата на нацията, който последен трябва да се облагодетелства, щом народът осиротява от извънредното положение.

„Колкото и да не им се стои на хората вкъщи, колкото и да губи икономиката, в момента най-важно е здравето“, категоричен бе Борисов.

Това не може да е сериозно! Здравето е въпрос на средства, но социалното оцеляване на всеки от нас е поставено на карта. Но премиерът не мисли така. Той дори се изуми тази сутрин, че хората правят проблем за 4.50лв за маска. Борисов показа и завидни медицински познания за борбата с коронавируса, като дори си позволи да снеме титлата на доц. Мангъров, като го представи първо като „господин“, а след това рязко го повиши в „професор“.

„Все по-тежко ще става следващите 2-3 седмици. Не можем да разхлабим мерките. Всякакви варианти, да пускаме младите напред, да затворим старите, с уважение към доц. Атанас Мангъров, не са състоятелни. Здравните системи на държавите, които опитаха, се разпаднаха и тези държави вече се отказаха. Нека професорът да каже и да се подпише колко ще умрат и да видим какво правим“, заяви премиерът Бойко Борисов.

Жестовете и мимиките на „героя на деня“ показаха публично тотална гавра с народа, който в момента е на „командно дишане“ заради срива в икономиката. Злорадата усмивка на премиета се запечата в очите на изстрадалия и вече полубезработен народ като символ на тотално безхаберие. Явно Борисов отдавна не е баща на народа, а зъл и бездушен пастрок.

Реклама

*За правка Narod.bg предлага на вниманието на читателите биографиите на Бойко Борисов и доц. д-р Атанас Мангъров.

Доц. д-р. Атанас Мангъров е Началник на Първо Детско отделение към СБАЛИПБ “Проф.Ив.Киров” ЕАД – София. Доцент към Катедрата по инфекциозни болести, паразитология и тропическа медицина.

Той има защитена дисертация в областта на съвременната рехидратираща терапия при остри чревни инфекции в кърмаческата и ранната детска възраст. Владее английски, руски и немски. Специализирал е в Токио (Япония). Член е на Българско дружество по инфекциозни болести; CEVAG (Central European Vaccination Awareness Group); CEEPAG (Central and East European Pertussis Awareness Group); Участва и в националния консултативен екип по инфекциозни болести.

Бойко Борисов министър-председател на България

Роден е на 13 юни 1959 г. Завършил специалността „Противопожарна техника и безопасност” с чин лейтенант, след което служи като командир на взвод и командир на рота в МВР.

В периода 1985-1990 г. е преподавател във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност на МВР. Защитава дисертация на тема „Психо-физическата подготовка на оперативния състав” и му е присъдена научната степен „кандидат на науките” (равностойна на „доктор”). През 1990 г. напуска системата на МВР и година по-късно основава фирма „ИПОН-1” ООД, която е сред най-големите охранителни фирми в страната. Фирмата членува в Световната организация на охранителите IAPPA, а Бойко Борисов е персонален член на организацията. Народен представител от ПП ГЕРБ в 42-ото Народно събрание, избран за народен представител в 43-ото и 44-ото Народно събрание на Република България. Министър-председател на Република България от 27.07.2009 г. до 21.02.2013 г. и от 07.11.2014 г. до 27.01.2017 г. Избран за министър-председател на Република България на 4 май 2017 г. от 44-ото Народно събрание.

2 Коментара
  1. исмет казва

    какъвто примиера такъв му е и народа шайла престъпници

  2. Vali ra казва

    Всичко това е почти известно,но е подредено по прркрасен начин.Ъа въпроса е този“УМНИК“кога ще буде съден и ОСЪДЕН?⁸

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.