Гладен българин към ген. Мутафчийски: Слушай, келеш, бати Бойко да дава по 2000 лв. на безработно семейство, че ще те изям

11 71 734

Гладен българин изля справедливия си гняв от тежката икономическа ситуация заради коронавируса върху ген. Венцислав Мутафчийски.

Радостин Танев поиска от шефа на Щаба да уговори премиера Бойко Борисов за отпускането на повече средства за безработните семейства. Нервният и очевидно без работа българин дори има дете.

Реклама

Ето какво написа Радостин до генерала, правописът е запазен:

Слушай келеш.Ако на утрешния брифинг не кажеш че бати Бойко отпуска първо по 2000 лева на месец на всяко безработно семейство аз обявявам след 10 дни гражданско не подчинение.За тези дни имам храна.После всеки срещнат полицай жив ще изям ако още е останал такъв който ви подкрепя.След това помагайте на бизнеса.Кой работи бре тарикати?Тези които ви подкрепят да помогнат и на нас гладните.Заради него и теб ще изям. Ясно.

11 Коментара
 1. Един от тримата казва

  Този не е единствения но след няколко месеца като този човечец ще станат няколко милиона и тогава незнам в коя миша дупка ще се криете

 2. Никола казва

  Съгласен съм с теб. Управляващите трябва да се линчуват,за дето убиват народа бавно със заповеди.Само те и приближените си уреждат. Вчера 01.04.2020г. си увеличили заплатите с наглост на 9600лв.,а за другите нищи не дават реално. Смърт за тях.

  1. Тина казва

   Хората умират от глад в България а нашите бизнесмени пращат тонове храна на богатите араби, за какво им е. Що не раздадоха храната на бедните български семейства. Взамяна получихме няколко тона медицински консумативи…ами за какво са ни нали говорят и се бият в гърдите си имаме производство на маски, защитни облекла и спирт даже ще изнасяме.

   1. Тина казва

    И като ги питаш дали ще дават помощ на хората отговора е ,“сервитьора да си продаде ланеца“ или рецитал на тема колко скъпи и луксозни коли има в България или че сме преорганизирали предприятията и шиеме маски или че виждаш ли адвокатите били богати и нямат нужда….Има проблем да отидеш в парка но ако се тъпчеш на опашка да плащаш сметките не е никакъв проблем, ще затвориме откритите пазари но ще ни натъпчат в закритите супермаркети. Задължен си да не работиш но също си задължен да си платиш всички сметки …е това какво е???????? Да застанат и да отговорят нашите политици и да вземат отговорни мерки най-накрая! Стига да ни вдигали прах в очите.

 3. Йован казва

  Тоя с това изказване се н…аТой 2000 не е виждал когато е работил.Сега тръгнал да иска мишока.

  1. Яна казва

   Той иска точно толкова, колкото е получавало семейството му: носи дете, което предполага, че са трима души. Или Вие смятате, че този човек и неговото семейство не са заслужили да получат по една минимална заплата месечно, но държавната администрация и особено обитателите на на НС са заслужили да получават хиляди? Добре е преди всеки коментар все пак да мислим, че не се знае ние как ще изпаднем.

 4. Газдю Газдев казва

  Eх, къде е старата милиция!
  За тези приказки тоя идиот щеше да е в лагера на смъртта край Ловеч в онези славни години!

 5. Християна казва

  Е , това е България, навсякъде раздадоха еднократни помощи в европейския съюз а в Америка за всеки член от семейството работещ или не , еднократно по 1200$ и 500$ за всяко дете. Може би помощите за Бг вече са отдавна използвани,затова са призивите за дарителство и заеми като изход от ситуацията. В интерес на истината на 6 милиона жители от тях заразени почти 1000 и починали 42 е нормално. Не казвам, че не е опасен вирусът а това ,че положението не е толкова зле спрямо Франция,Италия, Испания ,Америка и др.

 6. Нормален казва

  Значи този паляк не работи и иска да взима повече от хората,които работят. Писна ми от селски тарикати всеки иска нещо в тази държава, а насреща нищо не дава. Как да стане бе хора, и аз искам да взимам 2000лв.и нищо да не правя,ама как? И циганите които не работят и те ли да взимат по 2000лв. На никой не се дават пари така лесно,на всички е трудно.

  1. Гина Иванова казва

   Нормален,…не сте го разбрали – човекът иска да работи и да си изкарва прехраната, иначе желау помощ от 2000 лв., колкото му е била заплатата вероятно. Лошото е, че ББ няма да му даде нищо, освен кредит, ако иска…а работодателят му го е изхвърлил вече на борсата на труда. А има малко дете и държавата не прави нищо, за да го подкрепя…

  2. Здравомислещ казва

   НеНормален, правИ разлика между – не работи и работил, а след това пуснат в неплатен отпуск по препоръка на незаконно сформиран ЩАБ от НЕКОМПЕТЕНТНИ лица! Защото те ръководят тъпунгери (с пълни джобове), които трябва да имат предварително заложен план на действие при епидемиологична обстановка! Има и хора, които нямат право на обезщетение от трудовата борса, няма предложения за подходща нова работа и т. н. !!! Тъпунгерите са длъжни да подпомогнат тези, които пълнят техните джобове и плащат пенсиите на пенсионерите, които са некачествен мат’риал според ТУЛУПА, от надутия данък!!!
   Всички главоци до един трябва да бъдат РАЗСЛЕДВАНИ И ОСЪДЕНИ!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.