Бивш военен министър: МВР да изземе пистолетите и пушките на руснаците в България!

1 278

Николай Ненчев всява паника с конспирацията, че организации от Москва дебнели да вземат властта у нас

Бившият военен министър Николай Ненчев намери начин да се включи с предложение в суматохата около овладяването на коронавируса в България и да го извърти в полза на американските интереси, на които е симпатизант.

За момента бившият министър, който дойде на поста от страна на Реформаторския блок, успява да всее повече паника за предстоящите седмици със странния си призив – в него той посочва, че руски военни организации у нас дебнели да вземат властта.

Докато депутатите приемаха Закона за извънредното положение, от фейсбук трибуната си Ненчев поиска МВР да изземе огнестрелното оръжие от хора, които не са от органите на реда и от неправителствени организации у нас, за да не се стигне до ексцесии.

Бившият военен министър дори заподозря превземане на държавата по време на епидемията и рестриктивните мерки. Ненчев, който е известен като приятел на САЩ, веднага насочи вниманието към проруски организации като потенциалните узурпатори по време на извънредното положение.

„Призовавам правителството временно да изземе огнестрелното оръжие от гражданите за времето на обявеното с решение на НС от 13.03.2020 г. извънредно положение! Правителството незабавно да предприеме действия за прекратяване на дейността на неправителствени организации и воински съюзи, за които има данни или се предполага, че действат като паравоенни организации, и да изземе всичкото налично в тях оръжие“.

Реклама

Очаква се до края на седмицата в София да може да се излиза само до магазин и аптека, а полицията да има постове и в кварталните улички. На този фон и пълно натоварване на МВР, Ненчев съзря врагове, които искат да превземат България, докато хората си седят по къщите.

„Не изключвам възможността външни и вътрешни фактори да се възползват от създалата се ситуация и злонамерено да посегнат на демократичните правила и норми за живот и поведение. Сега е време, в което има условия за прилагане на хибридни стратегии от чужди сили.

Призовавам правителството незабавно да предприеме действия за прекратяване на дейността на неправителствени организации и воински съюзи, за които има данни или се предполага, че действат като паравоенни организации, и да изземе всичкото налично в тях оръжие. Особено внимание трябва да се обърне на тези, за които има данни, че са финансирани от чужди организации или правителства“, посочи Ненчев.

Версията на бившия военен министър е, че пистолети и пушки трябва да се изземат, защото невидимата заплаха освен вирус била и в  хората, които не само че ще се опитат да извлекат печалби от страданието, но и ще се възползват от огромната натовареност на системите за сигурност и на органите на реда.

Междувременно в САЩ, които Ненчев често посочва за пример за демокрация, продажбите на оръжие удариха рекорд. Само за февруари, приходите на един от най-големите американски онлайн магазини за оръжие – ammo.com, нарастват с 309%, а броят на онлайн поръчките се е увеличил с 222%.

Това са безпрецедентни продажби, а хората си купуват оръжие, тъй като властите са заети с мерки покрай коронавируса и нямат ресурс да ги пазят от битова престъпност, за която се очаква ръст, разказаха пред световните медии търговците на оръжие зад Океана.

1 Коментар
 1. Иво казва

  https://www.facebook.com/narodnoopalchenie.shipka/posts/2769315763157633?__tn__=K-R
  Защо „ненчев“ предаваш народа си?

  „Бившият военен министър Николай Ненчев призова правителството да изземе огнестрелното оръжие на гражданите за времето на обявеното извънредно положение.“ източник: профил на бившия министър https://www.facebook.com/niknenchev/posts/3099309820103519

  Господин министър, обвинявате българския народ в нещо, което той не е извършил.
  Хвърляте петно върху родолюбиви български организации, че били финансирани отвън, макар за вашите партийки и децата да знаят, че се финансират от враждебни на народа ни фондации и чужди служби.
  Ами извадете едно доказателство за това и тогава клеветете. Това даже не е толкова голям проблем, защото през годините сме ви свикнали на лъжливия и манипулативен соросоидно – либерален начин на общуване. Тук въпроса е много по-дълбок, тук е важно всеки български гражданин да осъзнае, че вие извършвайки този предателски акт, обричате целия народ на МОР и КЛАНЕ. Кажете си го честно, чии интереси прокарвате. От какво се страхувате. И не е това, че ви е било страх от нашите организации, кажете си го честно – ПОДГОТВИХТЕ ЛИ КЛАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ПОДОБЕН НА КЛАНЕТО В ЧЕЧНЯ? Имате всички предпоставки за това. Имате КАРАНТИНА, ГЛАД, ОСВИРЕПЕЛИ МАРГИНАЛНИ ГРУПИ, НАХЛУЛИ В ДЪРЖАВАТА НАШЕСТВЕНИЦИ МИГРАНТИ, изтормозен народ, който едвам се крепи. Защо „ненчев“ предаваш народа си? В тези времена трябва да се въоръжи целия български народ, а не обратното. Спасението ни зависи от това дали е останал народ, а СТАРТА на ГЕНОЦИДА ще се счита от първото иззето оръжие! Може да е СТАРТ и на много други процеси,но първо прочетете цялата статия.
  За обикновения български граждани, а и за всички ловци на територията на страната ни ви предоставяме този разказ. ПРОЧЕТЕТЕ ГО ВНИМАТЕЛНО, а после си помислете, какво ще последва, ако си върнете личното оръжие.
  От вас зависи, дали ще ни сполети трагедията, описана по-долу!
  https://www.facebook.com/narodnoopalchenie.shipka/posts/2769315763157633?__tn__=K-R

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.