Морът в Италия заради 5G мрежата?

0 1 569

Дори Бил Гейтс призна, че електромагнитните полета и честоти могат да убиват

Появилите се в някои италиански медии предположения, че главен виновник за катастрофалното разпространение на коронавирус в Милано и цялата област Ломбардия е задействаната в региона през втората половина на 2019-а мощна телекомуникационна мрежа 5G, могат и да се окажат верни.

Защото за мнозина специалисти високите й честоти рушат безмилостно и изключително бързо човешката имунна система, особено у онези хора, където тя е накърнена от други фактори, превръщайки я в лесна плячка на оказал се убийствен вирус, който иначе не е много по-различен от десетките, върлували досега по света, предаде „Монитор”.

5G мрежата буквално руши имунната система

В подкрепа на тази теза пишещото братство из Апенините цитира най-често американския учен с българско фамилно име Роналд Нийл Костоф, който работи в престижния Georgia Institute of Technology, специалист е по космически технологии и е автор на над 200 книги и статии.

Като последните му публикации са посветени почти изцяло на пагубното влияние върху защитните сили на човешкия организъм на електромагнитните полета на безжичните връзки Wi-Fi, 2G, 3G, 4G. И особено на мощната и безпощдна според учения към клетките на нашето тяло мрежа 5G.

Дали Роналд Нийл Костоф и поддръжниците на тезата му имат право – ще покаже близкото бъдещо, но факт е, че през втората половина на 2019-та година в Милано, в сателитните му селища, в Бергамо, Бреша и други градове на Ломбардия, са били пуснати в експлоатация десетки антени на въпросната мрежа.

Тоест, това е станало броени месеци преди коронавирус да се развихри тъдява и да прати в отвъдното от 20 февруари тази година до днешна дата над 900 жители на областта и да тръшне на легло близо 10 000 – цифри, надхвърлящи броя на всички пострадали от заразата в останалата част на страната.

Реклама

Като огромното мнозинство от жертвите в Ломбардия са възрастни хора със завинаги сломен имунитет или иначе казано съвсем беззащитни пред вирса – убиец старци. За разлика от младите, които едва ли не от раждането си битуват в електронен смог, а организмът им малко или много се е приспособил към него и съответно „Ковид-19“ е разболял малцина от тях.

Та ако се вярва на италианското издание на популярното американско списание за информатика и телекомуникации „WIRED“, в пускането на сигнал за 5G в превърнатите сега в затвор от карантината Милано и подвластния му регион, от миналия юли най-активна е била голямата транс-национална телефонна компания „Водафон“.

Според публикацията нейните шефове се надяват през тази година да вдигнат безброй антени в още над 100 градове на Апенините, но не по-малко активeн от „Водафон“ е бил през 2019 г. бившият държавен телекомуникационен оператор TIM.

Неговата управа пък възнамерява през 2020-а да удвои пуснатите в действие през миналата година антени в Милано, Бергамо, Бреша, Варезе, Комо – иначе казано съвсем ще покрие Ломбардия със сигнала си 5G. Любопитен е фактът, че осъзнавайки опасността, през юни 2019 г. жителите на някои квартали на Милано се разбунтуваха срещу вдигнатите за нула време антени на амбициозния нов играч на пазара на телекомуникациите – френската компания „Iliad“. В последствие тя бе принудена да спре агресивната си експанцзия с 5G.

Косвено доказва пагубното върху здравето ни влияние на електронния смог и публикуваният в неделя от влиятелния римски всекидневник „Република“ коментар за легендарния бос на информатиката Бил Гейтс.

По-точно вестникът се спира на неговото предсказание от 2015 г. на международен форум, в което той вещае, че човешкият род ще бъде унищожен не от бомба, а от вирус. Може би и защото богът на информатиката Бил Гейтс добре е знаел, че електромагнитните полета и честоти, нужни за функционирането на иначе улесняващите живота ни негови изобретения, убиват.

Обезсилвайки организма на човека и превръщайки го в лесна плячка на един обикновен вирус, та бил той и с име на корона. Може би поради това завчера кралят на информатиката, богаташ №1 (или 2) на планетата, лоялен съпруг и баща на три деца, според „Република“ се е отказал от своята рожба „Майкрософт“.

И се е посветил на трите „Е“-та сега под въпрос, чието разрешаване би трябвало да спаси планетата – Енергия, Екология, Епидемия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.