Само в Narod.bg: Министър налази знойна журналистка (ГАЛЕРИЯ)

2 16 932

Георг Георгиев и Виолета Манчева са заедно повече от година, влюбените не спират да обикалят по света

Министър налази любовно знойна журналистка, разкри репортер на Narod.bg. Напетият Георг Георгиев е влязъл в спалнята и сърцето на една от най-красивите репортерки на телевизия Bulgaria ON AIR – Виолета Манчева!

Зам. външният министър и красавицата са заедно повече от година, издаде наш човек от кулоарите на медията. Двамата не спират да обикалят света с министерската заплата на Георг, усмихва се информаторът ни.

За секси репортерката се знае, че е от София и предава от мястото на събитието за Bulgaria ON AIR от януари 2018-а.

Реклама

Георг Георгиев пък последно влезе в новините с разходка до Специализираната прокуратура. Зам.-министърът бе разпитан покрай бягството на бизнесмена Васил Божков.

Наскоро стана ясно, че МВнР е издало служебни паспорти на Васил Божков и неговият съдружник Георги Попов на 26 август 2019 г. като членове на УС на Българския съюз за физическа култура и спорт.

Тези паспорти са издадени във връзка с изтичането на срока на предишните им служебни паспорти, издадени през 2016 г. на основание на писмо от Министерството на младежта и спорта.

Служебните паспортите, издадени през август 2019 г., са анулирани на 17 февруари 2020 г. МВнР е издало служебен паспорт на Васил Божков и през 2011 г. на основание служебните му ангажименти като член на УС на сдружението Български съюз за физическа култура и спорт.

Божков и Попов избягаха в края на януари в ОАЕ. Властите в София поискаха тяхната екстрадиция.

2 Коментара
  1. Василев казва

    Така е! Хубавите ябълки ги ядат прасетата като Гьорг… 🙁

  2. Михайлова казва

    А на мен и двамата от младото семейство Виолета и Георг Георгиеви са ми много симпатични. Та, господин Василев, какво значение има нашето мнение?!? Чудя се на такива като вас, с негативните мнения, кому е нужно да ги чете? Повярвайте ми, ще се чувствате много по-добре ако вие самият живеете с хубави мисли и добри действия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.