Прокоба тегне над фамилията на Стефан Софиянски

0 4 899

 Страшна прокоба тегне над семейството на Стефан Софиянски, пише „Галерия”.

 За пет години фамилията на бившия столичен кмет премина през тежки изпитания. Черната серия за семейството започна в края на 2015 година, когато почина едно от внучетата на Софиянски. През юли месец същата година най-голямата дъщеря на Стефан и жена му Алиса- Елена, роди второто си от втория си мъж Лъчезар Йорданов. Малкият Камен обаче си отиде внезапно скоро след раждането заради мозъчен  аневризъм, и то пред очите на майка си.

Реклама

След първородната дъщеря на Софиянски сега съдбата удари и второто му дете – телевизионната водеща Ива Софиянска- Божкова. Миналата седмица нейният мъж Антон беше задържан заради обвинения за пране на пари по поръчка на организирана престъпна група, ръководена от баща му Васил Божков. В последствие Антон беше пуснат срещу рекордната гаранция от един милион лева. Божков младши обаче е със забрана да напуска страната, решението на съда все пак не е окончателно и може да бъде обжалвано.

Като цяло новата 2020 година не започна въобще добре за Стефан Софиянски. Още в първите дни на годината се разбра, че майка му Елена Софиянска е приета в болница. 97 годишната жена постъпи в столичната ВМА  с травма, но подробности за състоянието и така и не бяха дадени.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.