Ето я 12 години по-младата годеница на Николай Нанков (Снимки)

0 7 408

Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков стяга тежка сватба навръх 6 септември с хубавата Елена, чието име доскоро упорито пазеше в пълна тайна.

 Бъдещата му съпруга е родом от Велико Търново и на 24 години. Младоженецът пък е с 12 години по-голям от нея. За изящната Елена се знае че е завършила математическа гимназия в Търново, после продължава обучението си извън пределите на България в университета Бирмингам в Англия, където изучавала право. Любопитна подробност е, че булката на Нанков също има връзка с политиката. Нейният баща е бившият депутат от НДСВ Владимир Димитров, който към края на царския мандат мина в редиците на „Новото време”. Дядо й пък е сред славните ректори на Великотърновския университет, пише Ретро.

 Пръв, че Николай Нанков стяга сватба издаде премиерът Бойко Борисов преди няколко месеца докато двамата бяха на поредна инспекция край язовир Студена.

Реклама

 Впоследствие стана ясно, че първоначалната дата на сватбената церемония 19 септември е променена след съвет с астролог. Двамата преценили, че покрай Националния празник се натрупват няколко почивни дни, което ще улесни пътуването на гостите

 Младоженците споделиха, че вече са избрали и място на което се проведе церемонията – резиденция Бояна. Там миналото лято се омъжи по-малката от двете щерки на Илиана Раева и Наско Сираков.

„Мечтая да се видя женен, леко побелял с цели три деца”, издаде с усмивка Нанков, който разкри, че е планирал да предложи на любимата си Елена още през миналия май. На колене обаче паднал навръх Нова година във Виена, където двамата били на кратка ваканция.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.