Поредната МАЛОУМНА ИДЕЯ: Местата в театрите да се продават през едно

1 236

След канския вой, който нададоха културните институти, най-вече театрите, след като културният министър Боил Банов им хлопна кепенците заради коронавируса, се роди поредната малоумна идея, видя Narod.bg.

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че ще бъдат преразгледани мерките за затваряне на театрите.

Реклама

Идеята е да се продават билети през едно място, така че хората в залите да не седят прекалено близо един до друг. Премиерът нареди на министъра на културата Боил Банов да разгледа тази възможност.

„Аз искам да имаме театри. Вчера чух една глупост, че сме спрели театрите, за да не плащаме дотации. Не, това не е целта. Щабът предлага и ние изпълняваме“, обясни той.

1 Коментар
  1. Кати казва

    В момента имам вложена значително по-крупна от собствената ми заплата сума в театрални билети.
    Не, НЯМА да рискувам живота си и този на близките си с присъствие – независимо дали през стол или през два. Това е АБСУРДНО! Но в същото време, ако билетите ми се превърнат в хартийки – дали понеже представленията са били играни – уж – дали понеже са купувани онлайн, аз повече 1) онлайн билет няма да купя, когато и да било, за каквото и да било, дори за трамвай и 2) предварително билет няма да закупя – какво доверие бих могла да имам втори път в тези институции, ако веднъж постъпят така!?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.